Wees goed voorbereid voor verrassend weer tijdens paasweekend

Afgelopen tijd is het erg koud geweest, waar op sommige plekken van Nederland zelfs sneeuw of hagel is gevallen. Met Pasen op komst hoopt iedereen natuurlijk op lekker weer, zodat je lekker op jacht kan gaan naar chocolade eieren. Of op jacht naar iets anders, zoals HIER te zien is!

Gelukkig kunnen wij mededelen dat het weer de komende dagen er steeds beter uit gaat zien. In sommige plekken van het land kan het zelfs 20 graden worden. Dat belooft een gezellig paasontbijt te worden in de tuin.

Paasweekend

Ondanks dat er vandaag (Woensdag) de kans bestaat dat er een lichte bui kan vallen op sommige plakken van het land, zijn de verwachtingen dat vanaf donderdag de zon flink tekeer zal gaan. Temperaturen kunnen oplopen tot wel 19 graden, maar de wind blijft zoals afgelopen tijd nog steeds erg sterk.

Goede Vrijdag

Ook Goede Vrijdag zal erg zonnig zijn dit jaar, met temperaturen tussen de 18-22 graden in het hele land. Daarnaast zorgt de stille wind ook nog is ervoor dat het extra warm aanvoelt, in tegenstelling tot het paasweekend.

Bron: Weeronline