Weersverwachting 4 en 5 mei: prachtig lenteweer met heerlijke temperaturen

Komende dagen extreem warm, recordtemperatuur in zicht

Vandaag en morgen staat heel ons land in het teken van de Nationale Dodenherdenking. Ook zullen er door het hele land festivals georganiseerd worden om de vrijheid te vieren. Voor die mensen hebben wij goed nieuws: aankomende dagen wordt er warm weer verwacht met veel zon.

Woensdag & Donderdag

Wanneer vanavond het hele land om 20:00 twee minuten stil is, zal het bijna overal in het land droog zijn. Hoewel er lokaal wel bewolking voor kan komen, zal dit niet resulteren in regenbuien.

Overdag zal het warm blijven met temperaturen die liggen tussen de 14 en 19 graden celsius. ’s avonds kan het echter wel afkoelen. Tijdens de dodenherdenking op de Dam in Amsterdam zal het rond de 11 graden zijn. Op bevrijdingsdag morgen zal het in verhouding tot vandaag op veel plekken zonnig zijn, met temperaturen die in het binnenland kunnen oplopen tot wel 20 graden.

In de loop van de middag kan er, net als vandaag, wel wat bewolking optreden in het zuiden en oosten van het land. De kan op regen blijft erg klein, al is de kans wel aanwezig dat het hier en daar wat zal gaan spetteren. Dan hebben we het wel over het einde van de dag. In de middag kunnen we allemaal volop genieten van alle festivals.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven