Weer een Meilandje op komst? Dit zegt maxime erover

Nog niet lang geleden is Maxime Meiland bevallen van haar tweede dochtertje Vivé. Maar ze denkt nu alweer aan een derde kindje.

Man naast me

Maxime Meiland zegt: “Nu ik het ervaar met een man naast me, wil ik meer kinderen.” Bij haar eerste kindje Claire stond Maxime er helemaal alleen voor. Wel kon ze op veel steun rekenen van haar familie. De vader was niet in beeld.

Maar nu met haar tweede dochtertje is er wel een man in haar leven. “Ik ervaar het als een wereld van verschil. Omdat ik Claire natuurlijk alleen heb opgevoed. Nu kan ik de simpelste dingen doen, zoals douchen”, aldus Maxime. “Nu kan ik tegen Leroy zeggen: ‘Let jij even op’. Het is dan zó anders, maar net zo leuk weer.”

Ze ziet het daarom ook wel zitten om een groter gezin te krijgen met Leroy. “Ik heb lang gedacht: ik wil twee kinderen, maar nu ik het ervaar met een man naast me, zou ik meer kinderen willen. Ik denk dan aan drie of vier”.

Ze kan niet wachten totdat er meer kinderen door het huis lopen. De vraag is: denkt Leroy daar hetzelfde over? “Nou nu nog niet. Dat snap ik ook wel als je net een baby hebt. Maar we hebben nog de tijd, en als het komt, komt het. Ik ben nu al heel blij met wat ik heb.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven