Het KMNI heeft bericht dat vandaag een onstuimige dag kan worden. Vanmiddag schijnt de zon en zal de temperatuur zo rond de 22 graden liggen. Maar waar zonneschijn is, is ook regen. Daarom heeft het KMNI voor sommige plaatsen in ons land code geel afgegeven. Meer daarover hieronder.

Weersverwachting 3 juli 2021

De regen en onweersbuien kunnen gepaard gaan met hagel. Waar het in de middag nog zonnig kan zijn, zullen buiten in de loop van de middag noordwaarts het land intrekken. Dit zorgt voor afname van intensiteit. Naar gelukkig is er nog steeds ruimte voor zonneschijn.

In de loop van de middag zal de dunne bewolking plaats maken voor stapelwolken. Er zal uit worden gegaan van een gemiddelde temperatuur tussen de 22-27 graden celsius. Vanaf de loop van de middag zullen de eerste buien gaan vallen in het zuidwesten van ons land. Let hierbij op dat deze buien zware regen- en hagelstormen kunnen zijn.

Wij hopen in ieder geval dat deze verschuiving in weer niet negatief zal uitpakken voor de komende dagen. Op alle weersverwachtingen staat dat we kunnen regenen op een natte week, maar de tijd zal het ons leren.


Like it? Share with your friends!