Weekblad Privé lekt groot geheim van André Hazes

Weekblad Privé lekt groot geheim van André Hazes

André Hazes bevestigde onlangs dat hij en Monique Westenberg het weer met elkaar gaan proberen voor de zoveelste keer.

Bij radio-dj Frank Dane deed Hazes er eerst nog geheimzinnig over. Zo zouden Monique en hij alleen friends with benefits zijn.

Voor mensen die niet weten wat dat betekent: dan ben je officieel dus niet bij elkaar maar deel je wel de lakens met elkaar.

”Op maandag kom ik langs en dan wordt er niet alleen geslapen, zeg maar”, zo vertelde de zanger die sinds kort ook weer eens op het podium staat.

Weer samen

Maar nu zijn de zanger en Monique dan toch weer samen. André is er na verschillende vrouwen achtergekomen dat er een vrouw is die hij beschouwt als de liefde van zijn leven.

Videoland

Vorig jaar kwam de documentaireserie over de zanger uit. Hierin was Monique uiteraard ook te zien. Ze onthulde toen dat André haar veel verdriet had gedaan.

”Ik haatte hem, ik had zoveel pijn”, aldus Mo die ook gelijk toegaf dat André ook de liefde van haar leven is. Maar André moest zichzelf eerst even ‘fixen’.

Dat wil zeggen, hij moest afkomen van zijn verslavingen en stoppen met haar inruilen voor anderen. ”Als ik dat niet doe, krijg ik daar de rest van mijn leven spijt van.”

Groot nieuws

Nu heeft André dus gekozen voor zijn gezin. Hij wil een goede vader zijn en ook de best mogelijke partner voor Monique. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee.

MAAR. Een insider heeft zich gemeld bij Weekblad Privé en onthult dat er eind 2023 enorm groot nieuws naar buiten gaat komen.

Momenteel worden André en Monique gevolgd voor een nieuwe reeks bij Videoland”, vertelt de bron. Naast zijn comeback, zal er ook te zien zijn hoe Monique terugkeert in zijn leven.

”Deze nieuwe documentaire zal vlak voor het concert uitgezonden worden. Het lijkt erop dat André Monique opnieuw ten huwelijk zal vragen.”

Weekblad Privé lekt groot geheim van André Hazes
Foto: DitjesenDatjes

Híer gaan ze trouwen

Volgens de bron hebben André en Monique al een locatie voor hun bruiloft. ”Er liggen nog plannen van drie jaar geleden toen ze ook op het punt stonden om die stap te nemen.”

Bonaire heeft een plekje in hun beider hart en op het luxe Delfins Beach Resort zal de huwelijksvoltrekking plaatsvinden”, vervolgt de bron. ”Het jawoord zal op het strand bij ondergaande zon worden gegeven.”

Scroll naar boven