Weduwnaar bestelt lunch bij Subway, kijkt naar zijn wisselgeld en verstijft

Er zijn momenten in het leven dat laat geloven in het idee dat er een ‘hoger wezen’ is dat op ons let wanneer we de juiste en verkeerde beslissing nemen.

Nu ben ik nog steeds overtuigd van het bestaan van God, maar het verhaal van Peter Bilello kan zeker een denkpauze geven. Peter is in Sicilië geboren en verhuisde in de vroege jaren zestig naar de VS toen hij nog een jonge jongen was …

Na zijn verhuizing ging hij vaak terug naar huis om zijn ouders te bezoeken. Bij elke gelegenheid toen hij dat deed, stelde zijn moeder hem voor aan een mooie jonge vrouw die zijn soulmate zou worden.

Peter besloot toen dat zij degene was voor hem. Het paar trouwde en verhuisde terug naar Amerika en vestigde zich in Harford, Connecticut. Ze eindigden met twee kinderen en vier kleinkinderen – kortom, ze waren gelukkig.

bruiloft foto

Om hun onsterfelijke liefde voor elkaar te symboliseren, besloot Peter om ze allebei dollarbiljetten te laten ondertekenen en voor altijd bij elkaar te houden in zijn portefeuille. Hij beloofde dat ze nooit van elkaar zouden worden gescheiden.

Peter vertelde WTNH News: “Toen heb ik ze in mijn portemonnee gestopt. En ik zei: ‘Deze dollars zullen voor altijd in mijn portemonnee zitten.’ ”

familiefoto

Helaas heeft hij echter vijf jaar later de biljetten per ongeluk uitgegeven. “Ik voel me zo boos, ik heb medelijden. “Ik zou die twee dollars nooit meer terugzien”, legde hij uit.

geschreven op geldbiljet

Samen vierden Peter en Grace hun 50-jarig huwelijksfeest met hun familie en vrienden. Jammer genoeg stierf Grace een paar maanden later en liet een diepbedroefde Peter achter.

Toen gebeurde er iets magisch, zeven maanden nadat hij haar verloor. Ontstond er een teken voor hem dat Grace er nog steeds was; nog steeds over heem waakte.

Tijdens een lunch bij de Subway met zijn kleindochter ontving hij drie dollarbiljetten en bleef zonder woorden achter. Eén van de biljetten was het biljet die Grace zelf had ondertekend.

Voor Peter was het een manier om zijn gebroken hart te herstellen. Hij zei: “Ik had nooit gedacht dat ik die dollar terug zou krijgen, nooit. Het eerste wat ik zei, “Grace, ze deed dit om me gelukkig te maken, en voor haar om ook gelukkig te zijn.”

Oudere man

Peter ging naar het graf van Grace om haar te vertellen wat er was gebeurd. Hij zegt dat hij nu heilig gelooft in wonderen.

Voor meer informatie over dit emotionele verhaal, bekijk de onderstaande video:

Als dit je hart niet verwarmt, zal niks dat doen. We wensen Peter het allerbeste en zijn zo blij dat hij zijn eigen kleine wonder heeft gekregen.

Denk je dat een goddelijke macht hier een handje in had? Zo ja, deel dit verhaal om hulde te brengen.