Wederom familielid van vermoorde Gino (9) dood aangetroffen

Wederom familielid van vermoorde Gino (9) dood aangetroffen

Politieagenten hebben gisteravond in een woning aan de Roermondse Vismarkt het levenloze lichaam van een 51-jarige vrouw gevonden. Zij zou onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen zijn, aldus verschillende media.

Inmiddels is duidelijk geworden dat het gaat om de tante van Gino van der Straeten, de jongen die in juni vorig jaar door de gestoorde Donny M. om het leven werd gebracht.

Zussen van vermoorde Gino (9) blikken voor het eerst terug | 1Limburg

Verdachte

Inmiddels is er een 47-jarige man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident in Roermond. Er is onderzoek gaande over wat er gebeurd is.

Buren vertellen dat het gaat om de vriend van Gino’s tante. In de afgelopen weken zou er meermaals onenigheid tussen de twee zijn geweest. Hierbij zou de politie ook hebben ingegrepen.

Familiedrama

Sinds het heengaan van Gino, gaat het helemaal mis binnen de familie. De gevonden vrouw is de tante van Gino, zo vertelt zijn zus Naomi tegen Hart van Nederland.

Het jongetje bracht de laatste week van zijn leven door bij zijn zus Kelly. De broer van de vrouw en Kelly kwamen gisteren naar de Vismarkt in Roermond om steun bij elkaar te zoeken.

Kort nadat Gino door Donny M. was omgebracht, werd zijn moeder in november vorig jaar aangetroffen in haar woning in Maastricht. Volgens een woordvoerder van de familie is zijn onderdoor gegaan aan de zaak rondom haar kind. ”Er was geen sprake van een misdrijf.”

Scroll naar boven