Wat is Elongate? De volgende cryptocurrency die x100 gaat

Het hele internet heeft het op het moment over cryptocurrencies en met name Bitcoin. Maar wij zijn onlangs een digitale munt tegengekomen waarvan wij denken dat deze enorm veel potentie heeft: ElonGate.

ElongGate

De bedenkers van ElonGate zijn niet zomaar op deze naam gekomen want deze is afgeleid van een Tweet van Elon Musk. Een tijdje geleden Tweette Elon Musk namelijk het volgende:

In deze tweet zegt hij dus dat als er ooit een schandaal over hem is dat dit dat “Elongate” genoemd moet worden. Kort na de tweet van Musk besloten een paar mensen hierop te anticiperen door een cryptocurrency genaamd Elongate op de markt te brengen. De digitale munt is gebaseerd op een internet-meme net zoals Dogecoin zonder echte waarde.

Het mooie aan deze munt is echter wel dat een deel van alle transacties die gedaan worden naar het goede doel gaan en ook dat speelt extra mooi in op de tweet van Elon Musk. Er waren namelijk meerdere mensen die reageerden onder de tweet. Veel mensen zeggen namelijk dat het een groot schandaal is dat Musk de rijkste man op aarde is terwijl er elke dag ontzettend veel mensen sterven omdat ze honger hebben.

Elke keer als er dus een transactie wordt gedaan op het ElonGate netwerk gaat een deel transactiekosten naar het goede doel. Ook gaat 80% van de opbrengsten naar het goede doel.

Maar dat is nog niet alles want van welke transactie krijgen degene die de tokens hebben 5% van de transactiekosten direct op hun wallet uitgekeerd.

Over ElonGate

Op de officiële website van ElonGate schrijven ze het volgende over hun digitale munt:

Elongate is een crypto-project dat begon als een parodie op Elon Musk’s tweet die verwees naar het Watergate-schandaal.

Sindsdien is het uitgegroeid tot een actieve gemeenschap van tienduizenden mensen die de kracht en hefboomwerking van de meme-cultuur willen gebruiken om de honger in de wereld onder de aandacht te brengen en te bestrijden.

Het project is verbonden met een NFT marktplaats waarvan 80% van de inkomsten naar goede doelen gaan. Het combineren van het opbouwen van een meme-gemeenschap met goede daden door de kracht van het volk is waar het bij Elongate allemaal om draait.

$ELONGATE is een wrijvingsloze Yield & Liquidity Generation Token die werkt door 10% kosten te rekenen voor alle uitgaande transacties.

ELONGATE verdeelt onmiddellijk de vergoeding door houders (holders) te belonen met 5% van de tokens en automatisch 5% vast te zetten in Pancake LP.

Mensen die de munt blijven vasthouden hoeven niets anders te doen dan hun tokens vast te houden om beloningen te verdienen. Wil je zelf ook ElonGate kopen? Hier staat uitgelegd hoe dat moet.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven