Wanneer je een meisje een tante maakt, verander je haar wereld op de beste manieren

Natuurlijk, de liefde tussen ouders en hun kinderen is onpeilbaar, bla bla bla … Ongeacht hoeveel je van die kinderen houdt, ze zullen nog steeds denken dat hun tantes en ooms de coolste mensen op aarde zijn.

Kinderen stimuleren het zelfbeeld van een persoon op een volledig natuurlijke manier. Je leven verandert drastisch wanneer een kind in het gezin komt. Iedereen doet alsof je gek gaat worden en voor de nieuwe baby zorgt terwijl de moeder herstelt van de beproevingen van de zwangerschap, maar het is meestal niet zo hectisch als ze beschrijven. Ik zat altijd bij het bed en keek naar de dochter van mijn oudere zus, terwijl het kleine meisje sliep, in de hoop dat ze snel wakker zou worden, zodat ik haar in mijn armen kon houden.

Toen ze drie jaar geleden deze wereld inkwam, werd ik een tante en ze profiteert graag van het feit dat ik alles voor haar zal doen. Soms, als ik haar meeneem, zeg ik graag dat ze mijn dochter is, en daar twijfelen ze nooit aan. Ze lacht alleen maar en telt het aantal keren dat ik dat doe, zodat ze thuis iets kan doen om thuis te lachen met haar vader.

Haar moeder klaagt vaak dat wanneer ik naar Londen kom, ik gewoon elke discipline die ze bij haar hebben ingegeven teniet zal doen. Dat is hun probleem, niet het mijne. Ik ben er alleen om nog meer lief te hebben, te verzorgen, te verwennen en lief te hebben.

Je wordt verantwoordelijker

Je merkt dat je deze taak serieuzer begint te nemen en bent medeverantwoordelijk voor haar opvoeding als haar ouders afwezig zijn. Tante worden betekent, zorgen voor positieve aanpassingen aan je levensstijl waar een kind naar kan kijken. ‘S Avonds laat feesten en’ s avonds dronken thuiskomen kan niet, als je weet dat er een kind is dat denkt dat jij de beste persoon op aarde bent die naar je opkijkt.

Je krijgt een nieuwe beste vriend

Wanneer ze samen zijn, staan ​​mijn kleine zusje en nichtje altijd op het verkeerde been over wie het grootste deel van mijn liefde heeft, hoe vaak ik ze ook vertel dat ik hen net zo liefheb. Het gaat gewoon in één oor in en recht uit de andere. Uiteindelijk kwam er een dag waarop ze besloten om een ​​akkoord te bereiken: ze zouden beiden beste vrienden worden. Het duurde slechts één uur voordat de oorlog opnieuw begon.

De driejarige laat me de wereld opnieuw zien door de ogen van een peuter en soms deel ik mijn levensverhalen met haar. Ze begrijpt het meeste niet, maar ze luistert toch en probeert advies te geven, zoals: “Het wordt beter, tante”. Het betekent veel voor me.

Je wordt iemands grootste fan

Het maakt niet uit of ze nog niet zo goed zijn in wat ze maar willen doen. Je zou altijd denken dat ze geweldig zijn. Mijn nicht houdt van ballerina’s en heeft onlangs ballet uitgeprobeerd. Ze lijkt twee linkervoeten te hebben, maar ik heb al haar video’s bekeken en ik vond haar geweldig.

Tantes zijn super-beschermend

Je controleert altijd of je kleintje niet de straat op is gegaan of van iets is afgevallen. Ze is altijd vastgebonden in het autostoeltje en is nooit te warm of te koud, niet zolang ik daar ben om te voorzien in al haar behoeften, zoals mijn leven ervan afhangt.

Tantes zijn geweldige adviseurs en luisteraars

Toen ze een baby was, ontwikkelde ik een sterke affiniteit om het geluid van de kreten op te nemen. Nu, op de voorschool en nog steeds om vrienden te maken, bel ik haar regelmatig om te weten hoe het gaat. Ze deelt haar ervaringen met mij zo goed als haar woorden haar kunnen laten. Ik probeer haar te laten weten dat ze geweldig is en dat mensen van haar gaan houden als ze ze een kans geeft. De kleine engel is zo verlegen en zo lief.

Tantes leren echte liefde kennen

Het kind is biologisch niet van jou, maar je zou je leven voor haar geven zonder erover na te denken. Je draagt ​​bij tot haar studiefinanciering totdat je je eigen kinderen hebt, en je jezelf bepaalde dingen zou ontzeggen gewoon om het beste voor haar te betalen.

Welke liefde zou sterker kunnen zijn dan dat?

Bron: The Odyssey Online