Wanhopige moeder waarschuwt alle ouders om de tenen van hun baby te controleren

Eén van de belangrijkste dingen voor elke ouder is ervoor te zorgen dat hun baby veilig en gezond is. Als het om on onze baby’s gaat, verwachten we niet echt dat er iets ergs gebeurt, maar een moeder uit Michigan probeert nu alle ouders te waarschuwen voor een dreigend gevaar dat haar heeft verrast. Het is een medische aandoening die normaal gesproken niet bekend is, maar deze moeder verspreidt het woord om ervoor te zorgen dat andere ouders niet dezelfde problemen ervaren als zij.

Het begon toen haar zoon, Jacob, 10 weken oud was. Ze had hem onlangs neergelegd voor een dutje van twee uur en was bezig zijn luier te verschonen. Jacob was een baby die nooit echt ergens over piekerde, dus toen hij uit zijn slaap ontwaakte, controleerde Heather zijn luier om er zeker van te zijn dat het niet nodig was om hem te veranderen. Dat is wanneer ze zijn tenen zag. Ze zag dat zijn tenen een donkere kleur blauw hadden terwijl hij sliep!

Jacob’s vader, Tommy, was de kamer binnengekomen om Jacob klaar te maken na zijn dutje. Hij en Heather gingen die avond naar een feest, dus hij wilde de tijd nemen om haar te helpen de baby te voeden, de luier te verschonen en hem in nieuwe kleren te doen.

“Ik gaf hem aan Tommy zodat hij zijn sokken aan kon trekken toen Tommy besefte dat zijn twee tenen blauw waren en samengebonden met een stuk haar !!! Ik deed meteen wat ik kon en bracht hem naar de spoedafdeling waar we een uur doorbrachten en een team van 5 artsen probeerde de rest van MIJN HAAR van zijn twee tenen af ​​te krijgen … ”

Artsen vertelden haar dat ze waarschijnlijk de tenen zouden moeten amputeren als ze het haar niet had verwijderd voordat ze naar het ziekenhuis kwamen.

Heather waarschuwt nu alle ouders om hun baby zorgvuldig te controleren. De medische diagnose is ‘haar tourniquet syndroom’ en het komt vaker voor dan de meeste mensen beseffen.

“CONTROLEER JE BABYS TENEN ZO VAAK ALS JE KAN !!! En als je een jongetje hebt, zelfs zijn PIEMEL. Ja, ik zei piemel … het zijn zulke kleine baby’s en ons haar kan zo’n gevaar zijn, maar het is iets waar we nooit echt aandacht aan besteden .. dus deel dit met al je vrienden met kleine baby’s !!!! ”

Heather nam deze foto ongeveer 12 uur nadat ze het haar hadden verwijderd. Het ziet er nog steeds erg pijnlijk en rauw uit. Ze huilde toen ze bedacht hoe dit haar arme baby moest laten voelen.

Zoals ze zeggen, kennis is macht en deze moeder wil zoveel mogelijk kennis over dit serieuze onderwerp verspreiden. We zullen vaak ons ​​uiterste best doen om het huis baby-vriendelijk te maken, maar het is belangrijk om te onthouden dat voor een pasgeboren baby een haarlok als een vlijmscherpe draad kan dienen.

Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat dit een medisch probleem was, maar ik ben dankbaar dat ik het nu weet. Deel dit met je vrienden en familie die hier ook vanaf moeten weten!

Bron: Usefultipsfor.me

Laat een reactie achter

Scroll naar boven