“Wangedrag Sarah van Soelen is verzwegen door de media”

Showbizzwatchers Farja Farvardin en René Watzema van Rumag hebben sappige details bekendgemaakt over het verleden van Sarah van Soelen.

Verslaving

De afgelopen week is het koppel André Hazes en Sarah van Soelen veelvuldig in het nieuws gekomen. Eerder werd al naar buiten gebracht dat laatstgenoemde in het verleden al een keer moest afkicken voor een verslaving. Nu is er nog een roddel naar buiten gekomen over de blondine.

Fawry Not Sawry zei hier het volgende over op YouTube: “De dag dat wij Sarah van Soelen exposed hadden als vriendin van André, dat was de dag dat wij ook veel meer achtergrondinformatie hadden gekregen. Wij hadden op dat moment de keuze om de informatie die we hadden over Sarah naar buiten te brengen of voor ons te houden. Maar wij hadden besloten om het niet naar buiten te brengen, omdat het gewoon te gevoelig was.”

Toch wel?

Nog opmerkelijker is dat deze zogenaamde ‘showbizzwatchers’ al hun informatie brengen als waarheid. Toch weet niemand of deze twee B-sterren echt de waarheid vertellen. Er wordt alleen maar gespeculeerd en op basis gewerkt van ‘bronnen’.

De speculatie gaat verder: “We wisten zeg maar bepaalde dingen dat zij iets had gedaan wat best wel heftig was en een heftige gebeurtenis is geweest, maar wat wij nooit naar buiten hebben gebracht. Andere mensen hebben dat wel naar buiten gebracht en daar trekken wij gewoon de grens dat wij dat niet openbaren.”

Gelukkig heeft onze vriend Farja alle kijkers nieuwsgierig gemaakt om heel goed te zoeken naar de video met het ‘bewijs’, van niemand anders dan Yvonne Coldeweijer: “Ik zeg het netjes: ze heeft expres een auto-ongeluk veroorzaakt, is daarvoor veroordeeld en de rechter heeft haar daarna met dwang naar een afkickkliniek gestuurd. (…) Dit gaat natuurlijk wel al heel lang rond, dus ik kan je verzekeren: duizenden mensen weten dit.”

ANDRE EN SARAH UIT ELKAAR?! | DE RODDELLOOG | RUMAGTV 🎬

Laat een reactie achter

Scroll naar boven