Wandelende Satan deelt goede voornemen voor 2023

Wandelende Satan deelt goede voornemen voor 2023

Michel Praddo uit het Braziliaanse Praia Grande, die bekendstaat als de menselijke Satan, heeft zijn goede voornemen voor dit jaar bekendgemaakt. De hevig verminkte man wil in 2023 een Guinness World Record behalen.

De tatoeëerder heeft zichzelf als doel gesteld het record voor ‘de meeste hoofdaanpassingen’ in de wacht te slepen. Hij heeft er inmiddels al heel wat laten doen. Aan zijn gezicht, of wat er van over is, kun je al het een en ander zien.

Klauw

Een tijdje geleden leek het Michel ook wel leuk om zijn hand in een klauw te veranderen. Daarvoor amputeerde hij zijn pink en zijn ringvinger en hechtte hij zijn index- en middelvinger aan elkaar. “Heel goed gelukt”, noemt hij het.

“Kijk, ik wilde echt iets doen aan mijn hand. Het was iets waar nog niets mee gedaan was, dus ik had er veel verwachtingen van. Ik ben er echt blij mee.”

Nog even snel wat implantaten

In het laatste weekend van 2022 was hij rusteloos, zo zegt hij tegen The Mirror. “Ik voelde dat ik iets moest aanpassen. En dus heb ik meer dan 10 siliconen implantaten in mijn hoofd gestopt, sommigen onder mijn ogen om op een doodshoofd te lijken.”

Praddo heeft onthuld dat hij is uitgenodigd voor een Italiaans televisieprogramma, waar hij moet strijden voor het Guinness World Record voor persoon met de meeste hoofdaanpassingen. Hij is dus druk met het verzinnen waar hij nog implanten kan laten plaatsen. “Ik moet het halen, al komt er elke dag iets bij.”

Scroll naar boven