Waarom je je kleding zou moeten wassen met zwarte peper(1 minuten lezen)

Als iemand me gemalen peper ziet toevoegen aan mijn wasgoed, denken ze misschien dat er iets goed mis met me is. Het is dan ook niet gebruikelijk om peper op je kleding te doen, laat staan in een wasmachine. Maar toen ik de verklaring achter deze bizarre truc hoorde, moest ik het gewoon voor zelf proberen en het werkte echt! Ik kan het niet helpen, maar het is een zeer nuttige truc waar we allemaal vanaf zouden moeten weten.

We moeten allemaal zo nu en dan onze kleding wassen en het is een van die onvermijdelijke klusjes in het leven. Gelukkig hebben we vandaag een manier gevonden die ervoor zorgt dat dit niet zo veel tijd in beslag neemt.

Het nadeel van vaak wassen is dat de kleur van onze kleding vervaagt. Ikzelf hou van lichte kleding, maar het is zo teleurstellend als ze hun kleur verliezen.

But, according to the Huffington Post, there is a cheap, and simple solution to this problem and all you need is one simple ingredient … ground black pepper!

Just add a teaspoon to the wash cycle along with your regular detergent and set the temperature to cold, then run the program and wait for the results.

Maar volgens de Huffington Post is er een goedkope en eenvoudige oplossing voor dit probleem en alles wat je nodig hebt is één eenvoudig ingrediënt … gemalen zwarte peper! Voeg gewoon een theelepel aan de wasbeurt toe samen met de normale reinigingsmiddel en zet de temperatuur op koud, voer dan het programma uit en wacht op de resultaten.

Volgens de Huffington Post exfolieert de agressiviteit van de peper de zeepresten (die ervoor zorgen dat kleding vervaagt). Daarna wast het gewoon weg met de spoeling. Dankzij deze eenvoudige truc zal je kleding dus langer hun behouden. Als je nog scherpere kleuren wilt, kan ik je nog een extra tip geven.

Als je je kleding spoelt in een milde zoutwateroplossing voor het wassen, zou dit er ook voor moeten zorgen dat je kleuren niet vervagen.

Ik had geen idee dat zoiets simpels als een beetje zwarte peper, zulke wonderen voor mijn kleren konden verichten. Ik ben er zeker van dat vele anderen ook deze eenvoudige truc zouden waarderen. Deel dit met je vrienden en familie zodat iedereen het maximale uit hun wasbeurt halen!

Bron: Huffington Post

Wat vind jij? Reageer hieronder