Waarom Glennis Grace vechtend in de supermarkt te zien was

Glennis Grace

Glennis Grace is dit weekend aangehouden na een vechtpartij in een supermarkt in Amsterdam. Naast haar, wordt er ook een 27-jarige man verdacht van vernieling, bedreiging en mishandeling. Dat meldt de Telegraaf. Volgens omstanders was het een flinke vechtpartij. Verschillende medewerkers werden mishandeld en een van de medewerkers zou zelfs een bloedneus hebben gehad.

Ruzie om een e-sigaret

Glennis Grace zou verhaal hebben willen halen nadat haar zoontje de supermarkt uit was gezet. Haar 15-jarige zoon had een e-sigaret gebruikt in de winkel en werd daarop uit de supermarkt verwijderd. Toen zou hij al medewerkers van de supermarkt hebben bedreigd en aangevallen. Na het aanhoren van het verhaal vond Glennis Grace het blijkbaar nodig om ook nog verhaal te halen. Dat leidde uiteindelijk tot de vechtpartij in de supermarkt.

Niet geschopt of geslagen volgens haar advocaat

De advocaat van Glennis Grace heeft aan de Telegraaf gemeld dat zij niemand heeft geschopt of geslagen. Ze zou alleen iemand hebben geduwd. Of dat daadwerkelijk het geval is, valt nog te zien. Omstanders melden namelijk dat er een hevige vechtpartij gaande was. Wat de rol van de zangeres in die vechtpartij was, moet nog worden uitgezocht.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven