Waanzinnig: baasje dumpt ‘homoseksuele’ hond bij het asiel

Een hond die door zijn baasje in de steek werd gelaten omdat hij dacht dat hij homo was, heeft een nieuw huis gevonden bij een homoseksueel koppel.

Gedumpt bij asiel

Het arme beestje, wat gaat bij de naam Fezco, werd onlangs achtergelaten bij Stanly County Animal Protective Services, een opvangcentrum in de Verenigde Staten, nadat zijn eigenaar hem een ​​andere hond had zien berijden. Volgens het personeel van het asiel zei de eigenaar dat hij geen ‘homohond’ wilde en liet hij hem aan hun zorg over.

Het tragische verhaal werd gedeeld op de Facebook-pagina van het asiel. Gelukkig voor deze vriendelijke viervoeter duurde het niet lang voordat iemand hem wilde adopteren: “We willen Greater Charlotte SPCA speciaal bedanken voor het nemen van Fezco in hun redding!

Homostel

Steve Nichols en John zijn al meer dan dertig jaar samen, en twijfelden geen moment toen ze Fezco’s verhaal lazen op Facebook. Ze wisten als geen ander hoe het is om gediscrimineerd te worden. In een reactie tegen WCCB gaven de mannen een reactie:

“Het is gewoon zo’n domme reden om een ​​hond in te leveren. We dachten dat het logisch zou zijn als de homohond geadopteerd zou worden door een liefhebbende homofamilie. We zijn ons hele leven samen onderworpen aan dat soort onverdraagzaamheid en onwetendheid, en we konden er niet altijd iets aan doen. We keken elkaar aan en zeiden: we kunnen hier iets aan doen.”

Beeld: Steve Nichols/Facebook

Heel normaal voor een hond

In het geval je je afvraagt of Pezco daadwerkelijk een homoseksuele hond is, kunnen we vast vermelden dat dit niet het geval is. Dit zijn hele normale gedragingen die de meeste honden vertonen, of het nou bij mensen, andere dieren of objecten is.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven