Vrouw ziet zoon van buurman 5 keer per dag oma bezoeken – tot ze zich realiseert waarom

Darrien Middleton werkt op de afdeling spoedeisende hulp van haar plaatselijke ziekenhuis. Hoewel haar werk ontzettend vermoeiend is, vindt ze het leuk om verschil te maken in de levens van mensen.

In een ideale wereld zou Darrien elke seconde van de dag ook haar zieke grootmoeder Wilma in de gaten houden, maar een ideale wereld is natuurlijk verre van een realiteit als je ook een fulltime baan hebt.

Gelukkig lijkt het erop dat Wilma hier al een beschermengel op aarde heeft …

Twee jaar geleden ontving de oma van Darrien een schokkend bericht: ze leed aan longkanker. Ze onderging een operatie en liet een long verwijderen.

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat het lang duurde voordat Wilma herstelde, en ze was ongelooflijk zwak van de operatie. Zes maanden later ontstond haar nachtmerrie toen ze een andere boodschap ontving van artsen: Wilma had nu borstkanker.

Jarenlang heeft Darrien geprobeerd haar oma te overtuigen om bij haar in de buurt te wonen, zodat ze beter voor haar zou kunnen zorgen terwijl ze vocht tegen de vreselijke ziekte. Volgens Darrien is haar oma echter te koppig om het huis te verlaten waar ze al 38 jaar heeft gewoond.

“Ze weigert bij mij in de buurt te wonen omdat ze van haar onafhankelijkheid en haar huis houdt,” legt Darrien uit.

Darrien geeft toe dat niet veel mensen goede dingen te vertellen hebben over het gebied waar oma Wilma woont – het is een hele trieste situatie.

Het is echter precies in deze buurt dat een sprankje hoop doorschemert in zulke donkere tijden. De vriendelijkheid in de wijk Wilma is echt een zegen geweest.

“Ik werk fulltime op de afdeling spoedeisende hulp in onze woonplaats,” zei Darrien. “Dat alleen al maakt mijn schema erg beperkt, daarnaast ben ik fulltime student. We hebben hier niet veel familie, dus het was moeilijk voor me om Nana elke dag heen en weer te brengen en haar regelmatig te kunnen controleren (of zoveel als ik zou willen). Dit is waar haar mooie buren in het spel komen.

“Ze controleren haar meerdere keren gedurende de dag en hebben me zelfs geholpen haar over te halen om haar te behandelen met chemotherapie en bestraling . Ze zijn wat Nana in leven houdt. Ik kan niet naar haar huis gaan zonder dat iemand op een gegeven moment roept: “Hé mevrouw Wilma, wat ben je aan het doen?” Ze kent iedereen bij naam en zij kennen haar net zo goed als ik. ”

Maar er is in het bijzonder één buur die Wilma meer licht geeft dan wie dan ook. 7-jarige Caleb.

Caleb woont bij zijn grootmoeder, vader en twee broers in het huis naast Wilma. Ze biedt Caleb eten aan als ze wat over heeft en is een soort van beste vriend van de jongen geworden.

Darrien legt uit hoe de jongen de ziel van een ‘oude man’ heeft waar iedereen van houdt. Ze besloot het verhaal van Wilma en hem met de wereld te delen.

Blijkbaar zit Caleb bij haar op het terras van Wilma en praten ze urenlang over allerlei onderwerpen.

“Mijn nana is zo aan hem gehecht en de band die ze hebben is ongelooflijk. Hij komt niet van veel, maar je kunt zien dat hij is opgevoed met liefde. Hij blijft maar doorgaan hoeveel hij van school houdt en je aan het lachen maken tot je huilt. Hij onderscheidt zich van anderen en brengt zoveel vreugde in ieders leven dat hij er is.

“Ik ben zo dankbaar voor hem en de liefde die hij mijn grootmoeder heeft getoond. Ik weet zeker dat het haar op haar moeilijkste dagen heeft geholpen. Hij zal nooit weten hoeveel ik hem echt waardeer. Ik hoop dat hij op een dag beseft welke impact hij heeft gehad op haar leven en die van mij ook. ‘

Wilma zal binnenkort nog eens 30 radiotherapie-rondes ondergaan. Wat er ook gebeurt, ze heeft haar familie, haar vriendelijke buren en Caleb in haar leven.

In Jackson, Tennessee – en op Wilma’s veranda – doet leeftijd en geslacht er niet toe. Het gaat om liefde.

De wereld moet meer positieve verhalen horen zoals deze. Caleb heeft waarschijnlijk geen idee van de hoeveelheid vreugde die hij de mensen geeft.

We hebben ook meer persoonlijkheden nodig, zoals deze jonge jongen in de wereld – deel dit verhaal op Facebook als je het ermee eens bent!