Vrouw ziet haar man in Opsporing Verzocht en brengt hem naar politiebureau

In een onverwachte wending van gebeurtenissen heeft een 55-jarige man uit Den Haag zichzelf onbedoeld verraden tijdens het kijken van het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Deze opvallende gebeurtenis heeft veel aandacht getrokken en werd ook gedeeld door de politie van Scheveningen op hun Instagram-pagina.

Winkeloverval ontdekt door Opsporing Verzocht

Terwijl de man samen met zijn vrouw genoot van een rustige avond met snacks en drankjes, besloten ze naar Opsporing Verzocht te kijken. Tot hun verbazing verschenen er beelden van een winkeloverval op een juwelierszaak in Rotterdam, waarop de man duidelijk herkenbaar was. Zijn vrouw herkende hem onmiddellijk.

De gevolgen van herkenning

De gezelligheid van de avond veranderde snel in een gespannen sfeer. Zonder enige aarzeling bracht zijn vrouw hem naar het politiebureau. De politie van Scheveningen beschreef dit moment op hun Instagram, waarbij de man direct werd aangehouden als de derde verdachte in deze zaak.

Details van de overval

De overval, die afgelopen zomer plaatsvond, vond plaats in een juwelierszaak waar op dat moment geen klanten, maar wel twee personeelsleden aanwezig waren. Zij werden bedreigd met een vuurwapen. De overvallers, inclusief de nu aangehouden 55-jarige man uit Den Haag, vluchtten met de gestolen juwelen.

Verder onderzoek in gang

De politie heeft aangekondigd dat er verder onderzoek wordt gedaan naar deze zaak. De aangehouden man blijft voorlopig in hechtenis terwijl de details van de overval verder worden onderzocht.

Scroll naar boven