Vrouw ziet haar eigen man in Opsporing Verzocht, brengt hem naar het bureau

Vrouw ziet haar eigen man in Opsporing Verzocht, brengt hem naar het bureau

Een avondje televisiekijken heeft voor een stelletje uit Den Haag nogal een onverwachte wending gekregen. De twee zaten samen op de bank en keken naar Opsporing Verzocht.

Opsporing Verzocht

Maar wat de man, en zijn vrouw al helemaal niet, niet verwacht hadden was dat de man zelf in beeld kwam. Er verschenen beelden van een juwelenroof, waarbij de man duidelijk in beeld kwam.

De twee waren de avond goed begonnen. Met een drankje en wat chips ploften ze naast elkaar op de bank, zo melden het AD en de Telegraaf.

Op gegeven moment zou de man de afstandsbediening hebben gepakt. Bij het programma Opsporing Verzocht stopte hij om te kijken.

Vrouw ziet haar eigen man in Opsporing Verzocht, brengt hem naar het bureau

Net op dat moment verschijnen er beelden van een heftige 0verval op een juwelier in Rotterdam-Kralingen. Twee mannen dringen de zaak binnen. Met een schietijzer eisen ze de sieraden op.

Geschrokken

De man schrikt zich het apelazarus. De man op de beelden is…hij zelf. Zijn vrouw, die naast hem zit, twijfelt geen seconde en dwingt haar man (55) in de auto te stappen.

De p0litie Scheveningen schrijft op Instagram: ”Ze heeft hem direct afgeleverd bij ons op het bureau.” De man heeft zichzelf aangegeven en zit vast.

De man uit Den Haag is verdachte nummertje drie die in de boeien is geslagen voor de 0verval, die plaatsvond op 15 juli aan de Vlietlaan.

‘Wij verwachten dat Lang leve de liefde of de All you need is Love Kerstspecial wat aanmeldingen binnen zal krijgen’, grapt de p0litie onder het bericht op sociale media.

Scroll naar boven