Vrouw wil per direct stoppen met daten nadat man drie maanden lang groot geheim verzwijgt

Vrouw wil per direct stoppen met daten nadat man drie maanden lang groot geheim verzwijgt

Als je paar weken aan het daten bent, zou je verwachten dat de andere persoon eerlijke informatie over zichzelf vertelt en dat hij of zij geen belangrijke zaken achterhoud. Maar dat is wel wat er in dit verhaal gebeurd is.

Een vrouw schrijft op het Britse forum Mumsnet dat ze drie maanden geleden een leuke man had leren kennen via Tinder. Het klikte goed en de twee hebben inmiddels drie maanden van daten achter de rug. Gedurende die tijd gingen ze twee keer per week wat leuks doen.

Zoontje van 7 maanden

Maar tijdens de meest recente date vertelde de man haar ineens dat hij ‘een paar weken niet beschikbaar’ was. Toen de vrouw vroeg waarom kwam de aap uit de mouw. “Hij vertelde ineens dat hij een zoontje van 7 maanden heeft. Voorheen had hij met geen woord over hem gerept. “Sterker nog: toen ik vroeg of hij kinderen had, zei hij ijskoud ‘nee’. Hij heeft dus zijn eigen kind ontkend.”

Pijn

De vrouw, die anoniem wil blijven, schrijft verder: “Ik ben verbijsterd en het doet me veel pijn dat hij zijn eigen kind ontkent. Ik heb trouwens op mijn dating profiel staan dat ik geen mannen met kinderen date. Dat heeft overigens een achterliggende gedachte. Vanwege medische redenen kan de vrouw zelf geen kinderen krijgen. “Daarom doet het me zelfs nóg meer pijn dat iemand in staat is om zijn eigen vlees en bloed te ontkennen.”

De vrouw heeft de man verteld dat ze hem niet meer wil zien.

Scroll naar boven