Vrouw wil haar vriendje vermoorden in Rotterdam (VIDEO)

Een ruzie in Rotterdam tussen een stelletje is geëindigd in complete escalatie. Het stel kreeg ruzie met elkaar, waarna de vrouw probeerde haar vriend te vermoorden.

Hoewel de reden van de ruzie nog onduidelijk is, is het wel duidelijk dat het flink misgaat. De vrouw houdt namelijk een steekwapen vast en schreeuwt verontrustende woorden naar haar vriend. “Het boeit me niet, je gaat vandaag dood he!” Het koppel loopt rondom een auto en de man blijft aan de andere kant van de auto staan.

Flinke ruzie

Waar het precies misging tussen de twee wordt niet duidelijk in de video, maar we zien wel dat het goed mis is gegaan. De dame in kwestie houdt een steekwapen vast en schreeuwt naar haar vriend: “Het boeit me niet, je gaat vandaag dood he!” De man zorgt dat hij aan de andere kant van de auto blijft staan en heeft geluk dat de politie al onderweg is. Hij is veilig gebleven, want de politie was al onderweg.

Op de video is te zien dat als de politie arriveert er een agent uitstapt met een taser in zijn hand. De taser wordt op de vrouw gericht en de agent beveelt haar het steekwapen los te laten. Daarna richt zij het steekwapen op de agent, waarop de agent zijn taser afvuurt. Voordat ze neergeschoten wordt door de taser, schreeuwt de vrouw nog dat de man de echte oorzaak is. Vervolgens roept ze “au!” en valt ze neer op de grond.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven