Vrouw wil dubbel ontvangen product aan vriendin verkopen en krijgt veel kritiek

Vrouw wil dubbel ontvangen product aan vriendin verkopen en krijgt veel kritiek

Een Britse vrouw wordt bedolven onder kritiek, nadat ze heeft geprobeerd een gekregen cadeautje aan haar vriendin te verkopen. 

Soms heb je gewoon wat extra geld nodig en dan is spullen verkopen die je niet nodig hebt een prima uitkomst. Een vrouw uit Engeland bestelde onlangs een product via Amazon, maar het bedrijf stuurde het product per ongeluk tweemaal op en dus had ze het item dubbel.

Vrouw probeert dubbel ontvangen product aan vriendin te verkopen en krijgt veel kritiek

Verkopen aan vriendin

Via Reddit laat de vrouw weten dat ze het dubbele item aan haar vriendin geprobeerd heeft te verkopen, maar dat dit een enorme ruzie opleverde.

”We hadden twee vriendin op bezoek voor het avondeten en tegen het eind van de avond vroeg ik of ze ons gloednieuwe en ongeopende item wilde kopen. Ik legde uit dat ik het dubbel had gekregen van Amazon, maar dat het product dus wel 132 pond waard is.”

”Mijn vriendin wilde het graag hebben, maar dacht ik het gratis zou geven. Maar ik wilde er gewoon 80 pond voor en dat werd niet gewaardeerd”, zo schrijft de vrouw. ”Mijn vriendin zei: ‘dus als ik het goed begrijp heb je hier helemaal niets voor betaald en nu wil je verdienen op mij? Lekkere vriendin ben jij.”’

Ruzie

De vrouw schrijft dat ze zich dom en onbeschoft voelt. ”Ik had het eigenlijk niet moeten vragen en had het product via een andere weg moeten verkopen. Nu heb ik ruzie met mijn vriendin omdat ik geld wilde verdienen over haar rug.

Scroll naar boven