Vrouw weigert grijs haar te verven, maar krijgt ongelofelijke transformatie tegen haar wensen in

Vrouw weigert grijs haar te verven, maar krijgt ongelofelijke transformatie tegen haar wensen in

Ouder worden kan moeilijk zijn om mee om te gaan. Tegenwoordig gaat de vrouwelijke waarde gepaard met het uiterlijk. Wanneer een vrouw ouder wordt en grijze haren en rimpels begint op te merken, keldert haar zelfvertrouwen. Terwijl sommige vrouwen zich super bezorgd maken over deze verandering, handelen anderen door het te negeren. Pat Thomas, een charmante vrouw uit Canada, was een vrouw die in een sleur van stijl was gevallen.

Toen Pat’s 65e verjaardag naderde, besloot ze een make-over te nemen om haar man te verrassen.
In een pre-interview vertelde ze:

“Ik word dit jaar 65 en dit is een cadeau voor mijn man.”

“Hij zei:” Schat, je bent al mooi, je hoeft dit niet te doen. “En ik zei:” Toch doe ik het. ”

Vrouw weigert grijs haar te verven, maar krijgt ongelofelijke transformatie tegen haar wensen in

Het was jaren geleden dat Pat haar haar had gestyled. Bij het beschrijven van haar uiterlijk gaf de vrouw toe: “Het is geen kapsel. Het is gewoon haar. Ik wil een kapsel. ”

Pat vond dat het tijd was voor verandering en wist precies wie ze moest inhuren. Cue Christopher Hopkins – AKA, the Makeover Guy.

Voor degenen die het hem niet kennen, Christopher Hopkins is een make-over meester, die te zien was in programma’s zoals The Oprah Winfrey Show en The Today Show. Zijn salon is uitgeroepen tot moderne salon van het jaar, en hij heeft ook een succesvol YouTube-kanaal waar hij zijn indrukwekkende make-over transformaties laat zien van mensen over de hele wereld.

vrouw krijgt makeover

Hoewel Pat nerveus was, wist ze dat een nieuwe look haar de moeite waard zou zijn. “Dit doe ik normaal gesproken niet, en ik ben echt klaar voor iets anders,” legde ze uit. En als ze erop kon vertrouwen dat iemand zijn werk goed zou doen, zou het de Makeover Guy zelf zijn.

Hoewel Pat bereid was om bijna alles te proberen, wilde ze haar grijze haar niet verven.

Toen hij dit hoorde, was de Makeover Guy duidelijk verrast. Natuurlijk zou hij haar wensen gehoorzamen, maar hij wilde haar ook laten zien dat ze er geweldig uit zou kunnen zien zonder een drastische kleurverandering.

Hopkins legt een donker gekleurde pruik op Pat’s hoofd om te laten zien hoe donkerdere kleuren haar accenten naar voren brengen en haar er jonger uit laten zien.

vrouw met pruik op

Vervolgens legt hij uit dat platinablond de lichtste kleur is voor wit. In het geval van Pat, met het grootste deel van haar haar dat al bijna wit is, zou het platina een subtiele verandering zijn – maar de vergelijkende duisternis zou helpen haar accenten naar voren te brengen en haar er jonger uit te laten zien. Pat aarzelde duidelijk, maar uiteindelijk kon ze geen ruzie maken met wat de pruik haar in de spiegel had laten zien.

Wanneer de nieuwe look van Pat aan de camera wordt onthuld, ziet ze eruit als een compleet andere vrouw. Haar haar is vervangen door iets veel beters. Maar hoe reageerde de vrouw op de verandering? Was ze blij met de nieuwe look – of had ze liever gehad dat Hopkins zich aan haar plan hield? Je zult het zelf moeten bekijken in de video hieronder:

Should She Color Her Gray Hair - MAKEOVERGUY Makeover

DEEL dit met je vrienden en familie.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven