Vrouw weigert ‘goedkope’ verlovingsring: ”Ga maar een duurdere kopen”

Vrouw weigert verlovingsring: ''Ik weet dat hij geld heeft voor een duurdere''

Een Britse vrouw heeft naar eigen zeggen een verlovingsring van haar vriend geweigerd omdat ze deze ’te goedkoop’ vond. De vrouw is van mening dat hij maar moet terugkomen als hij een ring heeft die bij haar klasse past.

1.100 pond

Op het populaire forum Mumsnet doet de vrouw haar beklag. ”Toen ik de ring voor het eerst zag was ik teleurgesteld. Ik zou dat niet moeten zijn, maar ik kan geen genoegen nemen met een ring onder de 3.000 pond. Ik ben een vrouw met uitzonderlijke klasse. Een ring van 1.100 pond draag ik niet. Bovendien is hij veel te groot.”

De vrouw beweert geen fan te zijn van juwelen, maar voor een verlovingsring maakt ze graag een uitzondering. Wannneer deze tenminste aan haar eisen voldoet.

Vrouw weigert verlovingsring: ''Ik weet dat hij geld heeft voor een duurdere''

Research

Maar hoe weet ze de prijs van de ring eigenlijk? ”Ik heb een foto gemaakt en ben toen op onderzoek uitgegaan. Toen ben ik erachter gekomen waar hij hem gekocht heeft en wat hij ervoor betaald heeft. Ik heb hem geconfronteerd met zijn daad en heb hem verteld dat ik erg teleurgesteld ben in hem.”

Ze vervolgt haar tirade: ”Hij heeft een goede baan en ik weet dat hij geld heeft voor een duurdere ring. Als hij mij minder waard vindt, dan ga ik serieus nadenken of dit de man is met wie ik wil trouwen.”

Scroll naar boven