Vrouw voelt zich sexier dan ooit nadat ze besloten heeft haar grijze haren te omarmen

Veroudering is een natuurlijk proces, maar niet iedereen is er blij mee. Het vinden van je eerste grijze haar is de ergste nachtmerrie voor veel mensen. Maar kan je je voorstellen dat je grijs wordt wanneer je heel jong bent? Dat is het verhaal van Sara Eisenman.

Sara’s haar werd op jonge leeftijd grijs. Ze was een 21-jarige die supergezond en vol vreugde was. Maar haar haar werd grijs. Het had niets te maken met stress of haar lichamelijke conditie.

Sara had het moeilijk om haar nieuwe uiterlijk te accepteren. Je wordt niet grijs op je 21ste. De enige oplossing die in haar opkwam, was haar haar verven. Ze deed het altijd.

Sara heeft zelfs haar haar geverfd voordat ze van haar prachtige baby Abe beviel. Ze wilde mensen haar grijze haar niet laten zien. Maar alles veranderde nadat ze haar tweede baby had gekregen.

Sara voelde zich anders over haar grijze haren. Vijftien jaar later brak er iets. Ze kon haar haar niet meer verven. Ze wilde het niet. Sara was weer vrij. Waarom zou ze zich schamen voor haar natuurlijke uiterlijk?

vrouw met donker haar

Haar man, Hanan, was heel ondersteunend gedurende het hele proces. Maar haar vrienden waren dat niet. Ze hielden er niet van hun vriendin met grijs haar te zien. “Ze zou eruit zien als een heks,” zeiden ze.

Nou, Sara bewees dat iedereen ongelijk had. Ze gooide haar haarverf weg. In plaats van elke twee weken een klein fortuin uit te geven om haar grijze haar te bedekken. Maar deze keer besloot ze haar geld te sparen voor iets beters.

Sara hield van haar haar en wilde haar natuurlijke schoonheid niet verbergen. De 44-jarige besteedt te veel jaren aan het proberen iets te zijn wat ze niet is.

jonge vrouw met grijs haar

Er bestaat niet zoiets als ‘schoonheidsregels’. Elke vrouw is mooi op haar unieke manier. Haarverf verandert niets aan de manier waarop je de wereld waarneemt. Het heeft niets te maken met iemands persoonlijkheid.

Dit zelfvertrouwen hielp Sara nieuwe kleren voor zichzelf te kopen en ze gebruikte verschillende make-up. Hoofdbanden en sjaals werden haar favoriete accessoire.

sexy vrouw met grijs haar

Het verliezen van je natuurlijke haarkleur kan in het begin frustrerend lijken en Sara had het moeilijk om met haar nieuwe uiterlijk om te gaan. Ze was omringd door nepvrienden die niet wilden dat ze gelukkig was en bekritiseerde haar haar. Maar Sara deed het meest wonderbare voor zichzelf.

Het is triest hoeveel mensen niet accepteren dat we allemaal ouder worden. Het is een onvermijdelijk proces, en je dure crèmes helpen je niet om het te stoppen. Chemicaliën kunnen je niet helpen er jong uit te zien.

De toestand van Sara had niets te maken met veroudering, maar ze had het gevoel dat ze ’s nachts oma werd. Gelukkig veranderde ze haar manier van denken. Het was de beste beslissing die ze ooit kon nemen.

Bron: waterballoon & msn & dailymail