Vrouw voelt pijn na het bezoeken van nagelsalon, maand later verliest ze bijna haar arm

Naar de nagelsalon gaan is iets dat veel vrouwen regelmatig doen.

Er wordt dan ook niet verwacht dat dit gevaar kan opleveren. Natuurlijk zijn de meeste nagelstudio’s veilige, praktische ruimtes, maar een vrouw uit Tennessee beweert dat ze bijna haar arm verloor nadat ze daar vleesetende bacteriën had opgelopen.

Jayne Sharp zegt dat ze verschillende operaties heeft moeten ondergaan om vlees uit één van haar handen te halen, na het krijgen van de infectie – waarvan ze denkt dat ze die heeft gekregen bij een manicure.

Volgens Fox News zei Sharp dat ze voor het eerst symptomen begon te krijgen, een maand nadat ze haar rechterduim had gesneden bij de Jazzy Nail Bar in Knoxvillle.

“Terwijl ik daar was, sneed ik mijn duim en dacht ik alleen even ‘AU” maar ik keek er vervolgens niet meer naar,” zei ze. Vervolgens werd haar duim die nacht helemaal opgezwollen en voelde ze zich zo ziek dat het moeilijk was om die nacht te kunnen slapen.

Sharp ging de volgende dag medische hulp zoeken om te worden gecontroleerd op griep, maar het resultaat daarvan was negatief. Verpleegster Nikki Brown trok in plaats daarvan een cirkel rond een plek op haar duim die opzwollen was.

Jayne kreeg de opdracht haar duim in de gaten te houden voor het geval het zou verergeren. De dag daarna moest ze worden geopereerd.

Dr. Udit Chaudhuri, een interne geneeskundespecialist bij Summit Medical Group die ook Jayne behandelde, zei: “Ze had haar vinger of arm kunnen verliezen als ze niet goed was gediagnosticeerd.”

Omdat Jayne diabetes heeft, liep ze naar verluidt een hoger risico op het ontwikkelen van vleesetende bacteriën, bekend als necrotiserende fasciitis. Ze laat weten dat ze het gevoel in haar rechterarm begint terug te krijgen, nadat ze verschillende operaties heeft ondergaan.

Hoe eng! Ik heb dit jaar gehoord van verschillende gevallen van vleesetende bacteriën, maar nooit van een bezoek aan de nagelsalon.

Deel dit artikel en help ons waarschuwingen over necrotiserende fasciitis te verspreiden.