Vrouw voelt iets raars in haar oor – schrikt wanneer ze ziet wat in haar oor zat

Heb jij ooit gehoord van iets dat zo beangstigend is dat je denkt dat het alleen in een film kan gebeuren? Dit is zo’n verhaal. Maar het enige verschil is dat het echt is gebeurd en ik kan me nauwelijks iets ergers voorstellen.

Het is kort geleden dat deze horror scene plaatsvond. Katie Holley en haar man waren onlangs verhuis naar Florida. Ze hadden eerder besproken of ze een verdelger wilden hebben om hun nieuwe huis van ongedierte te bevrijden.

Op een ochtend werd Katie wakker in haar nieuwe huis en voelde iets raars in haar oor. Ze pakte een wattenstaafje om te onderzoeken wat het was, maar ze had nooit kunnen bedenken wat ze zou zien toen ze het eruit trok.

“Het voelde alsof iemand een ijsklontje in mijn linkeroor had geplaatst – maar het was iets veel ergers”, schreef ze in SELF-magazine en vervolgde: “Toen ik het wattenstaafje eruit trok, zag ik twee donkerbruine, magere stukken uit mijn oor komen. Even later kwam ik tot het besef dat het poten waren. Poten die alleen tot een palmettobug (kakkerlak uit het bos van Florida) konden behoren en mijn gehoorgang verkenden. ”

Een kakkerlak in haar oor

Volgens FOX News bevestigde Katie dat het een kakkerlak was die in haar oor was gekropen. Maar wat ze ook probeerden, Katie en haar man konden het insect niet naar buiten krijgen en zochten medische hulp. Katie’s arts goot een verdovende middel in haar oor die ook de kakkerlak zou doden voordat hij kon worden verwijderd.

“Een kakkerlak voelen, die vast zit in een zeer gevoelig deel van je lichaam is een vreselijk gevoel. Niet te beschrijven.”

De arts haalde vervolgens de hele kakkerlak eruit en stuurde Katie naar huis met antibiotica.

Nog steeds pijn na negen dagen

Negen dagen later had Katie nog steeds pijn en ging naar haar huisarts en vertelde haar wat er was gebeurd. Ze spoelde Katie’s oor vier keer door en zag wat anders.

Hoe vaker de arts Katie’s oor doorspoelde, hoe meer het lichaam van de kakkerlak naar buiten kwam. Tegen de tijd dat ze klaar was, had ze nog zes stukjes kakkerlak tevoorschijn gehaald die negen dagen in Katie’s oor hadden gezeten. Katie werd vervolgens naar een specialist gestuurd om er zeker van te zijn dat de hele kakkerlak echt verdwenen was.

‘Toen ik later op de dag in de bureaustoel in zijn kantoor zat, plaatste de KNO een soort microscoop naast mijn oor. Hij zei niet veel, maar hij bevestigde wel dat er nog steeds ‘iets daarbinnen’ zat. Hij gebruikte zijn gereedschap dat eruitzag als een hele grote schaar en haalde de hele kakkerlak eruit. Ik snikte gewoon. ”

De dokter vertelde haar ook dat het de tweede keer die dag was dat hij een kakkerlak uit het oor van een patiënt had verwijderd, schrijft FOX News.

Katie slaapt momenteel met oordopjes in en heeft een verdelger laten komen die het huis opnieuw besproeit, zodat ze niet opnieuw dezelfde horror scene zal meemaken.

Deel dit artikel met een vriend die ook bang is dat een kakkerlak in hun oor kan kruipen terwijl ze slapen.