Vrouw vertelt haar zus dat haar kat dood is, maar dan ontdekt de zus iets vreemds

Vrouw vertelt haar zus dat haar kat dood is, maar dan ontdekt de zus iets vreemds

Een vrouw uit Frankrijk wil haar eigen zus voor de rechter slepen omdat ze denkt dat de zus haar kat heeft gestolen. De zus heeft twee dagen lang op de kat gepast en vertelde de vrouw toen ze thuiskwam een schokkend nieuwtje: de kat zou zijn aangereden door een auto.

Kat gestolen

Het is de nachtmerrie van elke dierenliefhebber: het verliezen van je huisdier. Op het forum Reddit staat een erg bizar verhaal. Een vrouw schrijft dat ze onlangs twee dagen oppas nodig had voor haar kat. Ze vroeg haar zus of deze twee dagen wilde zorgen voor het eten en drinken.

Vrouw vertelt haar zus dat haar kat dood is, maar dan ontdekt de zus iets vreemds

Toen de vrouw terugkwam, vertelde haar zus dat de kat was ontsnapt en was aangereden door een auto. Het stoffelijk overschot had de vrouw naar eigen zeggen begraven om haar zus niet te hoeven confronteren. Maar enkele dagen later bleek de zus een nieuwe kat te hebben.

De vrouw schrijft: ”Ik kwam bij haar binnen en ik zag gewoon mijn kat op de bank liggen. Toen ik haar naam riep keek Amor me meteen aan en kwam kopjes geven. Mijn zus beweert echter dat ze de kat online heeft gekocht en dat het niet dezelfde is.”

”Ik wil mijn kat terug, maar ze blijft het ontkennen. Ik heb haar een bericht gestuurd dat ik een advocaat heb genomen (dat heb ik nog niet) en dat ik haar ga aanklagen voor het stelen van mijn kat. Ze stuurde terug dat ik een verschrikkelijke zus ben als ik dat doe, maar dat het echt een andere kat is. Ik geloof het niet en ik ben enorm verdrietig dat mijn lieve beestje me ontnomen is.”

Scroll naar boven