Vrouw verliest voorhoofd omdat ze met haar voeten op het dashboard leunde tijdens auto crash

dame verliest voorhoofd

We gebruiken allemaal wel eens de auto of zitten allemaal weleens als passagier in de auto. En al heb je een kleine auto, een grote auto of een busje, waar je ook in zit, altijd zoek je naar een manier om zo relaxed en comfortabel mogelijk te zitten!

Zo ook deze vrouw die samen met haar vriend kerstinkopen ging doen en onderweg was met de auto. Opeens slipte haar vriend, die achter het stuur zat, waardoor zij tegen een muur aan klapten. Gráinne Kealy van 22 zat op dat moment met haar schoenen op het dashboard om even in een andere positie te zitten. “Het was niet iets wat ik vaak deed maar aangezien ik nieuwe schoenen aan had die nog niet vies waren aan de onderkant kon het geen kwaad en deed ik ze op het dasboard”.

Ze leunde met haar voeten op het dashboard waar door de klap tegen de muur de airbag uit klapte: “Ik weet nu dat die met 200 meter per seconde eruit knalt dus ik sloeg met een ondenkbare harde snelheid met mijn knieën tegen mijn gezicht. Ik heb hierdoor bijna alle botten in mijn gezicht gebroken en ben ook 2 tanden verloren”. Naast haar gebroken botten had ze een lek uit haar hersenen wat natuurlijk ook erg gevaarlijk is.

Gráinne en haar vriend werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar Gráinne een 10,5 durende operatie onderging vanwege haar verwordingen door het ongeluk.

Uiteindelijk bleek dat Gráinne Kealy een ontsteking had in het bot van haar voorhoofd als gevolg van de crash waardoor deze er uit moest worden gehaald en waardoor Gráinne uiteindelijk twee jaar zonder voorhoofd door het leven moest gaan!

Na twee jaar heeft ze nu een keramisch voorhoofd opgevuld met buikvet en ze ziet er weer prachtig uit gelukkig!

Gráinne Kealy wilt nu iedereen waarschuwen aangezien ze overal op social media ziet dat beroemdheden zoals Selena Gomez en de Kardashians het ook doen! EN ze wilt graag mensen behoeden voor haar fout!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven