Vrouw verliest hand nadat er zware vuurwerkbom in haar huis wordt gegooid

Op een kleine groep asielzoekers in Ter Apel staat momenteel geen maat meer. Sterker, zij veroorzaken steeds meer ellende door winkels leeg te plunderen. Getroffen maatregelen hebben geen nut, blijkt uit onderzoek van de NOS.

Een 30-jarige vrouw uit Hengelo is zwaargewond geraakt nadat een groep jongeren een stuk zeer zwaar vuurwerken (cobra) bij haar naar binnen werd gegooid. Dat meldt Hart van Nederland.

Het incident gebeurde op 22 november, maar de politie heeft het nu pas bekendgemaakt. Op die dag ging het slachtoffer rond 22.45 uur kijken in haar slaapkamer, nadat ze lawaai hoorde. Ze trof een kapot raam aan en een explosief. Toen de vrouw deze oppakte en naar buiten wilde gooien, explodeerde het illegale vuurwerk.

De vrouw raakte hierdoor zo ernstig gewond, dat ze meermaals geopereerd moest worden en wekenlang in het ziekenhuis moest verblijven.

Hand kwijt

Haar verwondingen waren zeer ernstig. Zo is ze een deel van haar hand kwijt, terwijl ze ook gewond is geraakt aan haar gezicht en haar borst.

De politie is met man en macht op zoek naar een groep jongeren dat die avond in de omgeving is gesignaleerd. ”Mogelijk hebben zij belangrijke informatie over deze gebeurtenis.”

Scroll naar boven