Vrouw verdrievoudigt haar lippen om er ‘modieuzer’ uit te zien: “Ik zie er mooier uit met grotere lippen”

In een poging om er ‘modieuzer’ uit te zien, heeft de 22-jarige Andrea Emilova Ivanova veel geld besteed aan haar lippen. In totaal heeft ze 15 keer iets aan haar lippen laten doen en Ivanova overweegt aanvullende behandelingen om meer vulmiddel toe te voegen om er ‘mooier’ uit te zien. Op dit punt zijn haar lippen ongeveer driemaal zo groot als dat ze oorspronkelijk waren.

vrouw met kleine lippen

Ivanova – een Duitse student filologie, gevestigd in Sofia, Bulgarije – gaf ongeveer $170 per lip filler-behandeling uit, wat haar totaal op ongeveer $2.550 bracht. Volgens een rapport van de Daily Mail zei Ivanova dat de behandelingen haar gelukkiger hebben gemaakt omdat ze al een tijdje grotere lippen wilde.

vrouw met volle lippen

“Ik vind mijn lippen nu mooier dan voorheen, en ik ben er erg blij mee, omdat ik er mooier uitzie met grotere lippen, en in Bulgarije is dit nu mode”, zei Ivanova.

“Ik heb bijna alle klinieken voor esthetische ingrepen in Sofia bezocht en ik heb bijna alle soorten lippenvullers in mijn lippen gestopt: Princess Volume, Princess Filler, Hyaluronica Vital Esthetique, Apriline Forte, Revolax Deep en Teosyal.”

vrouw met dikke lippen

Ivanova heeft ongeveer 15.000 Instagram-volgers. Ze zegt dat ze tientallen complimenten over haar lippen heeft ontvangen.

Niet iedereen ondersteunt echter haar beslissing om zoveel operaties te ondergaan.

“Ik krijg duizenden complimenten over mijn lippen en over mijn outfit, en over mijn visie en stijl van mensen over de hele wereld,” zei Ivanova. “Ik heb zowel positieve als negatieve opmerkingen, maar vrouwen schrijven de meeste negatieve opmerkingen.”

lip fillers

Ivanova staat niet toe dat de meningen van anderen invloed hebben op haar beslissing.

“Er zijn mensen die me leuk vinden met grotere lippen, en er zijn mensen die me leuk vinden met kleinere lippen, maar het maakt mij niet uit, omdat het belangrijk voor me is, hoe ik het leuk vind,” zei ze. “De mening van anderen is niet relevant.”

“Ik kan geen enkele indicatie geven van hoe groot te groot is, omdat voor elke persoon,” groot “,” groter “en” te groot “verschillende concepten zijn,” vervolgde ze.

“Ik ben ruimdenkend en vind dat mensen vrij moeten zijn om te kiezen welke voor hen groot, groter of te groot is. Er zijn geen grenzen voor mij. ”