Vrouw verdrietig nadat man haar een masker geeft: ”Vind je mijn gezicht niet mooi?”

Vrouw verdrietig nadat man haar een masker geeft: ''Vind je mijn gezicht niet mooi?''

Een Britse vrouw is enorm verdrietig nadat haar man een masker voor haar kocht. De vrouw is bang dat haar gezicht niet aantrekkelijk genoeg is.

Een cadeautje van je partner krijgen is altijd een goede indicatie om te zien of ze je echt goed kennen. In het geval van de vrouw is dat zeker het geval. Haar man en zij hadden was van een ‘opgedroogd seksleven’ en daarom bestelde haar man een aantal speeltjes.

Op de Twitterpagina ‘Fesshole’ schrijft ze het volgende: ”Mijn man heeft zeven speeltjes besteld om het tussen de lakens wat spannender te maken. Hij is het meest enthousiast over een masker voor mij. Het masker bedekt mijn gehele hoofd, behalve mijn mond.”

”Ik ben tot de conclusie gekomen dat hij mijn gezicht niet mooi vindt.” De vrouw heeft de touwtjes nu in eigen handen genomen: ”Ik heb een vibrator gekocht, bekijk het maar.”

Scroll naar boven