Vrouw twijfelt over toekomst met superleuke vriend: ”Zijn achternaam is te gênant”

Vrouw twijfelt over toekomst met superleuke vriend: ''Zijn achternaam is te gênant''

Op het populaire forum Reddit heeft een vrouw haar zorgen uitgesproken over de achternaam van haar vriend. Ze is bezorgd dat de naam in de toekomst ‘een negatieve impact‘ zal hebben op haar, maar ook op eventuele toekomstige kinderen.

Gênant

De meeste vrouwen nemen de achternaam van hun echtgenoot bij een huwelijk, al brengt dit soms risico’s met zich mee. Op Reddit schrijft de Britse vrouw dat ze twijfelt of ze een gelukkige toekomst tegemoet kan gaan met haar vriend, op wie ze dolverliefd is.

Ze vindt namelijk de achternaam van haar vriend ’te gênant om uit te spreken’. En daarom is ze van mening dat wanneer ze zouden trouwen, het aannemen van de achternaam een ‘negatieve impact’ kan hebben op haar leven. Ze denkt ook aan toekomstige kinderen.

”Ik wil het mijn (onze?) toekomstige kinderen niet aandoen om de achternaam van hun vader te krijgen. Hiermee zouden ze dagelijks worden uitgelachen en dat wil ik niet.”

Vrouw twijfelt over toekomst met superleuke vriend: ''Zijn achternaam is te gênant''

Jaar samen

Opmerkelijk aan dit verhaal is dat de twee al meer dan een jaar samen zijn. ”In het begin maakte het me eigenlijk weinig uit. Mijn vrienden maakten er grappen over en ik had er niet zoveel last van. Ook omdat ik nog niet dacht aan de toekomst met hem.”

Timmy Turner

Onder de post stromen de reacties binnen. Mensen willen vooral weten wat de achternaam van de man dan is. Maar die geeft de vrouw niet prijs. Ze schrijft: ”Het is een beetje zoals ‘Timmy Turner’s vaders boze buurman, maar dan nog veel erger.” Voor degenen die niet weten hoe de boze buurman heet: zijn naam is Sheldon Dinkleberg. Wij vragen ons af wat daar mis mee is.

Scroll naar boven