Vrouw (61) stapt in het huwelijksbootje met haar 24-jaar oude toyboy

Quran McCain, 24, en Cheryl McGregor, 61, gaven elkaar op 3 september 2021 het ja-woord in een intieme ceremonie die live werd gestreamd op hun gezamelijke TikTok account.

Gezien als Grootmoeder

Ondanks dat Cheryl vaak word gezien als de grootmoeder van Quran, is het stel toch smoorverliefd op elkaar. Ze zeggen zelfs dat ze ‘geweldige seks’ met elkaar hebben. In 2012 ontmoette het paar elkaar voor de eerste keer. Quran was op dat moment nog maar 15-jaar oud.

Maar het verhaal wordt nog beter: Cheryl’s zoon Chris was op dat moment de bedrijfsleider van het restaurant waar Quran werkte. De romantische gevoelens voor elkaar kwamen echter pas later tot bloei.

Hoewel het paar een tijdje het contact met elkaar verloor, veranderde dat in 2020. In april van dit jaar maakte het koppel hun relatie officieel bekend. Quran deed op 31 juli het aanzoek met een verlovingsring van ongeveer €3000.

Hoewel slechts drie van Cheryl’s zeven kinderen de relatie van hun moeder steunen, keurt de familie van Quran het huwelijk goed. Toch krijgt het paar regelmatig te maken met vervelende opmerkingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven