Vrouw trouwt met haar kat zodat ze niet wordt uitgezet door huurbaas

trouwen met kat

Een vrouw is met haar kat in het huwelijksbootje gestapt om te voorkomen dat haar huurbaas haar kon dwingen het huisdier uit huis te zetten. Deborah (49) zegt dat ze in de loop der jaren al drie dieren heeft moeten herplaatsen door verhuurders die geen huisdieren toelieten in de huizen die ze huurde.

Legaal getrouwd

Doodsbang om haar dierbare kat India te verliezen, is de moeder van twee nu “legaal” getrouwd met haar viervoeter. Volgens Newsweek trouwden de alleenstaande Hodge en haar kat op 19 april in een burgerlijke ceremonie die werd gedaan door een wettelijk aangestelde vriend.

De 5-jarige India miauwde zich een weg door haar geloften, terwijl Hodges en haar vrienden toekeken. Hodge hoopt dat hun inzet haar huurbaas zal laten inzien hoe belangrijk het voor hen is om bij elkaar te zijn. Je huisdier is tenslotte je beste vriend.

Beeld: SWNS/YouTube

Deborah zegt hierover in een gegeven interview: “Ik had niets te verliezen en alles te winnen, dus trouwde ik met mijn kat! Ik heb geloften afgelegd onder het universum dat niemand mezelf en India ooit uit elkaar zal halen. Ik zette mijn intentie uiteen dat ik nooit gescheiden zou worden van het dier dat ik aanbid.”

‘Het belangrijkste in mijn leven na mijn kinderen’

Ze ging verder: “Door met India te trouwen, wil ik dat toekomstige huisbazen weten dat we als een pakket komen en dat we onder geen enkele omstandigheid van elkaar gescheiden kunnen worden, aangezien zij net zo belangrijk voor me is als de kinderen. Ik weiger afscheid van haar te nemen. Ik leef liever op straat dan zonder haar.”

Laat een reactie achter