Vrouw stuurt vier jaar lang berichtjes aan haar vader en krijgt ineens antwoord

Vrouw stuurt vier jaar lang berichtjes aan haar vader en krijgt ineens antwoord

De 23-jarige Chastity Patterson uit het Amerikaanse Arkansas heeft een zeer opmerkelijk, maar ook emotioneel verhaal gedeeld op Facebook. Ze stuurde vier jaar lang SMS’jes naar het telefoonnummer van haar omgekomen vader, en kreeg plots antwoord.

‘Ik ontvang je berichtjes al 4 jaar’

Chastity stuurde vrijwel elke dag een SMS naar het nummer dat toebehoorde aan haar vader Jason Ligeons. De dag voordat haar vader exact vier jaar geleden was heengegaan, stuurde ze ook een berichtje.

Ze schreef: ”Morgen wordt een zware dag, papa”, gevolgd door een soort samenvatting van wat ze de afgelopen vier jaar allemaal had meegemaakt.

Tot haar verbazing kreeg ze voor het eerst in vier jaar tijd ineens een antwoord. Diegene stuurde haar: ”Hey schat, ik ben niet je vader, maar ik ontvang je berichtjes al vier jaar.”

”Ik kijk uit naar je ochtendberichtjes en naar je nachtelijke updates. Ik ben Brad. Ik ben mijn dochter verloren bij een auto-0ngeluk en jouw berichtjes hielden mij in leven.”

‘Boodschap van God’

”Wanneer jij SMS’t, weet ik dat het een boodschap van God is.” Brad schreef dat hij al eerder wilde antwoorden, maar dit niet deed omdat hij ‘haar hart niet durfde te breken’.

”Je bent een uitzonderlijke vrouw en ik wou dat mijn dochter zou zijn geworden zoals jij. Dank voor je dagelijke updates. Door jou weet ik dat er een God bestaat. Het is niet zijn schuld dat mijn dochter er niet meer is. Hij schonk me jou, mijn engeltje en ik wist dat deze dag zou komen.”

Vrouw stuurt vier jaar lang berichtjes aan haar vader en krijgt ineens antwoord

Verhaal gaat viraal

Het verhaal gaat het hele internet over en Chastity heeft inmiddels laten weten dat Jason Ligons niet haar biologische vader was. ”Ik zag hem als mijn vader, want mijn echte vader had geen interesse. Jason was er altijd voor mij. Hij miste geen enkel optreden op school, bal of wedstrijd.”

”Ik heb samen met hem gehuild, hem alles verteld en ben zelfs heel zelfstandig geworden omdat hij tijd aan mij besteedde en van mij hield. Dus ja, Jason was mijn vader, maar hij was ook een rolmodel voor vele kinderen in onze stad.”

Scroll naar boven