Vrouw stuurt stiefzoontje zonder eten naar school

Vrouw stuurt stiefzoontje zonder eten naar school

Een Britse moeder krijgt veel complimenten voor het feit dat ze haar stiefzoon (14) dagelijks zonder eten naar school laat gaan. 

Voordat kinderen naar school gaan, is het vaak flink haasten. Douchen, aankleden en ontbijten: alles geregeld zijn. Maar als kinderen ouder worden, mag er toch best verwacht worden dat zij hun eigen ontbijt kunnen maken? Dat is in ieder geval wél iets wat een vrouw van haar 14-jarige stiefzoon verwacht.

Boze moeder

De zoon van haar man is al 14, maar weigert zijn eigen ontbijt te maken. “Hij is te lui om een boterham in een broodrooster te stoppen en sap in een glas te schenken. Ik heb besloten dat ik het niet meer voor hem doe op die leeftijd. Dan gaat hij maar lekker met honger naar school.”

De jongen vindt het belachelijk en heeft woedend zijn biologische moeder opgebeld om te zeggen dat hij ‘nooit’ eten krijgt. Uiteraard heeft de moeder de vrouw opgebeld en dat werd geen leuk gesprek. De moeder vindt dat haar kind verwaarloosd wordt.

Het kind woont 4 dagen per week bij zijn vader en de vrouw, en is van vrijdag tot en met zondag bij zijn moeder. Maar de vrouw en de man hebben samen ook nog een baby’tje van 3 maanden oud waar ze zorg voor moet dragen.

‘ik kots van dat kind’

De vrouw is haar stiefzoon echt zat, zo verklaart ze op Mumsnet. “Ik kots van hem, maarja ik moet hem nu eenmaal accepteren omdat hij de zoon van mijn man is. Is het niet realistisch als ik van mijn man en zijn moeder vraag hun zoon te vertellen dat hij geen baby meer is, die heel goed zelf zijn ontbijt kan maken?”

Scroll naar boven