Vrouw roept op: stop met ondergoed dragen

Vrouw roept op: stop met ondergoed dragen

Huddah Monroe uit Kenia is zakenvrouw, model en influencer van beroep. In haar eigen land zorgde Monroe voor een flinke rel, door vrouwen op te roepen te stoppen met het dragen van ondergoed. De Keniaanse heeft er een ‘goede’ reden voor.

”Ik draag nooit slipjes. Ik bezit er ook geen”, begint het spraakmakende betoog. De keuze van Monroe zorgt voor veel verwarring en die wil ze voor eens en voor altijd uit de doeken doen. ”Het is mijn pussy. Die is te fris om in te pakken.”

Stinkende vagina

Volgens Monroe zorgt ondergoed voor stress aan haar vagina. Vrouwen die slips en strings dragen worden uitgelachen door haar. Onderbroeken zijn voor vrouwen met een stinkende vagina”, zo luidt de spijkerharde conclusie van Huddah.

Infecties

Monroe beweert ook dat ze infecties krijgt van ondergoed. Dat kan best kloppen, maar dan moet je een slip wel erg lang dragen. Uit onderzoek is gebleken dat de zogeheten poepbacterie zich ophoopt in ondergoed. In principe is dat niet erg gevaarlijk. ”Anders waren nu heel wat mensen ziek geworden van hun vuile onderbroeken”, zo vertelde microbioloog Jasper Buikx al eens aan RTL Nieuws.

Dat Monroe infecties krijgt van ondergoed, ligt misschien aan het feit dat haar flamoes toch iets minder fris is als dat ze zelf beweert…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Huddah Monroe (@hudahthebosschik)