Vrouw raakt weer zwanger van pop: ”Het was echt niet gepland”

Een Braziliaanse vrouw die is getrouwd met een pop en al een poppenzoontje heeft, is wederom zwanger. Ze heeft zelfs een gender reveal party georganiseerd voor 40 mensen, om het geslacht van de baby bekend te maken.

Pop

Meirivone Rocha Moraes en haar ‘man’ Marcelo, een pop die gemaakt is door haar moeder, kondigen in een TikTok-video aan dat ze een meisje zullen krijgen.

Volgens Moraes is ze uitgerekend in december en gaat de kleine Marcela heten. Het koppel heeft al een ‘zoon’, Marcelinho.

In de zien we Meirivone, Marcelo en Marcelinho. De vrouw houdt een soort fakkel vast waar roze rook uit komt. Ze springt van blijdschap, terwijl de 40 aanwezigen in hun handen klappen.

@meirivoneemarcelo♬ som original – Meirivone Rocha

Heel blij

Een journalist van Daily Mail was ook aanwezig. ”Ik wilde graag een jongen omdat ik heb gehoord dat een meisje heel veel geld kost, en ook meer werk is”, aldus Meirivone.

Ze benadrukt dat de baby desondanks welkom is en met veel liefde ontvangen zal worden. ”Marcelo is heel erg blij, want hij wilde graag een meisje.”

”Hij heeft Marcelinho natuurlijk al, dus een meisje maakt hem erg gelukkig.” De video gaat het hele internet over, waarbij mensen vooral aangeven dat ze stomverbaasd zijn.

Meirivone heeft ook een video gemaakt waarin ze haar man vraagt het geslacht van de ‘baby’ te raden. Vanzelfsprekend is het daarna stil, aangezien Marcelo een pop is. Eerder deze maand deelde Moreas foto’s van de ‘echo’ van de baby. Die kun je hieronder bekijken.

Vrouw pop

Getrouwd

Moraes, 37, besloot op 21 mei 2022 in het huwelijksbootje te stappen met Marcelo. Op het trouwfeest waren 250 gasten afgekomen.

Haar moeder besloot Marcelo voor haar te maken nadat Meirivone had geklaagd dat ze vrijgezel was en niemand had om mee te dansen.

Toen haar moeder met de pop op de proppen kwam, werd ze er verliefd op. Van een leien dakje gaat het niet altijd. Zo zou de pop haar al twee keer bedrogen hebben, waarna Meirivone besloot om zijn dild0penis te verwijderen. In februari liet ze de wereld weten dat hun zoon Marcelinho gekidnapped was.

Scroll naar boven