Vrouw probeert benzine uit dieselauto te zuigen – auto volledig afgefikt

Deze dame maakte een foutje waarvan iedereen die wel bang is om te maken. Ze tankte haar auto met de verkeerde brandstof met als gevolg dat haar auto volledig uitbrandde.

Nadat ze tot de conclusie gekomen was dat ze de verkeerde brandstof had getankt, dacht ze dat het een goed idee zou zijn om met een stofzuigersysteem de benzine uit haar dieselauto te zuigen, maar dat verliep niet volgens plan

verkeerd getankt
Ⓒ POLITIE DUITSLAND

Dit gebeurde niet in Nederland of België, maar in de Duitse plaats Eschborn. Nadat de vrouw haar auto had volgetankt met benzine, in plaats van met diesel, bedacht ze het ‘slimme’ plan om met het stofzuigersysteem van het benzinestation de benzine uit de auto te zuigen. Nadat ze een stofzuiger en een tuinslang gebruikte om de verkeerde brandstof uit de auto te pompen, vloog het voertuig in de fik.

Vervolgens moest de brandweer haar komen helpen om de brand te stoppen, zodat het niet over zou slaan naar het tankstation. De uiteindelijke schade wordt geschat op een bedrag vanaf €30.000 euro.

Al met al, een wijze les om goed te controleren wat je in je auto stopt. Wie zou dit nog meer kunnen overkomen? Tag hem/haar!