Vrouw plakt voor de lol octopus op gezicht, maar krijgt razendsnel spijt

De Amerikaanse Jamie Bisceglia deed mee aan een viswedstrijd in de Amerikaanse staat Washington, waar gevist werd op zalm. Vermoedelijk had de vrouw al gauw door dat ze de viswedstrijd niet winnen zou, waarna ze op een andere manier de aandacht op zich wilde vestigen. Toen een vriend een octopus ving, zag Jamie haar kans schoon.

Vrouw plakt voor de lol octopus op gezicht, maar krijgt razendsnel spijt

Ze greep de octopus en plakte het zeedier op haar gezicht. Maar dat had ze beter niet kunnen doen. De octopus sloeg zijn tentakels om de neus en mond van zijn ‘prooi’ en beet zich muurvast aan de kin van zijn slachtoffer. Daarop ontstond er blinde paniek bij de vrouw, zo weet Panorama.

Abces met pus

Jamie vond het plotseling niet meer leuk om een octopus op haar gezicht te hebben, alleen bleek het verwijderen van het dier een langdurig proces.

Pas na minutenlang trekken liet het dier los, maar toen was de schade al enorm. Jamie bloedde als een rund en hield een flinke infectie over aan haar spontane actie. Na een vakkundige behandeling heeft ze nog altijd last van een abces die met pus gevuld is.

Ze hield trouwens nog iets over aan het bizarre voorval: een mooie foto.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven