Vrouw plaatst bord voor haar huis ‘waarom haar hond altijd op het dak zit’

De hond Huckleberry geniet van het uitzicht op het dak van zijn huis in Austin, VS. Natuurlijk zijn een hele hoop mensen bezorgd als ze de hond op het dak zien zitten.

Huckeberry op het dak

Ziek van mensen die constant op haar deur kloppen – zij het met goede bedoelingen – heeft de eigenaar van Huckleberry een bord buiten haar huis geplaatst om uit te leggen waarom hij zo van de plek houdt. Het bord zegt het volgende:

“Huckleberry doet zijn naam eer aan en leerde vanuit de achtertuin op ons dak te springen. We laten hem nooit in de achtertuin zonder dat er iemand thuis is. Hij springt er niet af tenzij je hem verleidt met eten of een bal! We stellen uw bezorgdheid op prijs, maar klop alstublieft niet op onze deur – we weten dat hij daarboven is! Maar voel je vrij om foto’s van hem te maken en deze met de wereld te delen!”

Verbaasde reacties

Je kan je voorstellen dat de familie knettergek werd van het feit dat er minimaal vijf mensen per week op de deur klopten om hen te waarschuwen voor de hond op het dak. Sinds het bord is geplaatst, is dit aantal teruggebracht tot een of twee per week die per ongeluk langs het bord lopen.

Een van de meest gestelde vragen die de familie krijgt op het ietwat bizarre beeld is: ‘Heeft Huckleberry ooit op het dak gepoept?’ De eigenaar van de lieve hond had daar het volgende op te zeggen: “Nu je dat hebt gezegd… Ik heb me afgevraagd waarom mijn dakgoten verstopt zijn en er geen bomen om hen heen staan…”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven