Vrouw overleden door storm Pia

Ouders laten flesje GHB in huiskamer slingeren, kind van 2 jaar drinkt het op

In het kleine dorpje Wilp in Gelderland heeft zich een trieste gebeurtenis voorgedaan. Een 39-jarige zorgbegeleider uit Deventer is overleden na een tragisch ongeval. Dit ongeval gebeurde afgelopen donderdag, laat haar werkgever, Zozijn, weten.

Ongeluk tijdens fietsen

De vrouw was met een cliënt aan het fietsen op een duofiets langs de Molenallee. Plotseling viel er een boom om, die direct op haar terechtkwam. Dit vreselijke moment heeft haar zwaargewond achtergelaten, terwijl de cliënt een gekneusde pols opliep.

Na de bevrijding

De brandweer heeft de vrouw bevrijd, waarna ze snel naar het ziekenhuis in Zwolle werd gebracht. Helaas heeft ze het niet overleefd en is ze aan haar verwondingen overleden. Dit nieuws is bevestigd door zowel Zozijn als door regionale media, waaronder RTV Oost.

Verdriet bij zozijn

Zozijn, de zorginstelling waar de vrouw werkte, heeft diep bedroefd gereageerd. “Het raakt ons enorm dat onze collega, die jarenlang bij De Lathmer werkte, er plotseling niet meer is”, aldus de instelling. Ze bieden hun steun aan iedereen die door dit verlies is geraakt.

Steunbetuigingen

De instelling en de gemeenschap uiten hun medeleven en steun aan alle betrokkenen bij dit tragische incident, en wensen hen veel kracht toe bij het verwerken van dit plotselinge en grote verlies.

Scroll naar boven