Vrouw ontsnapt aan de dood wanneer ze in ijsberenverblijf springt

ijsbeer

Een vrouw heeft geluk dat ze vandaag nog leeft nadat ze besloot om het verblijf van ijsberen te enteren om het van dichtbij te bekijken tijdens de voedertijd.

Doodsangsten

Toen de vrouw echter in het water van de gracht belandde, besloten de ijsberen hoogte te nemen. Na een aantal angstige seconden, is de vrouw uiteindelijk in veiligheid gebracht. Toch kwam ze er allesbehalve zonder kleerscheuren vanaf.

Jack Hanna, emeritus directeur van de Columbus Zoo in Ohio, zei hierover in de talkshow Good Morning America: “Wat ze hier heeft gedaan, moet ze de goede God bedanken dat ze nog leeft.” Op een gegeven moment slaagden de reddingswerkers erin de vrouw uit het water te tillen, maar slechts enkele seconden later viel ze er weer in en werd opnieuw aangevallen door de beer.

ijsbeer

Naar het ziekenhuis gebracht

Toen de reddingswerkers er eindelijk in slaagden om de vrouw uit het water te krijgen werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht. We kunnen gerust stellen at de vrouw een engeltje op haar schouder heeft gehad. De beren hadden haar net zo goed direct kunnen doden.

Er wordt gedacht dat de beren dit hebben nagelaten, komt omdat ze zojuist hadden gegeten. Waarschijnlijk wilde de beren gewoon kijken wat er in het water lag. De politie weet niet waarom de vrouw over het hek in de omheining sprong, maar gaven haar wel een proces-verbaal voor het betreden van het terrein.

Woman attacked by polar bear

Laat een reactie achter

Scroll naar boven