Vrouw ontmoet schoonmoeder voor het eerst en maakt 4 onvergeeflijke fouten

Vrouw ontmoet schoonmoeder voor het eerst en maakt 4 onvergeeflijke fouten

De eerste ontmoeting met haar schoonmoeder is voor een Britse vrouw uitgelopen op een ramp. Het is zelfs zo erg, dat de vrouw bang is dat er geen weg meer terug is. Ze overweegt haar relatie te verbreken.

De eerste ontmoeting met je schoonouders is voor veel mensen enorm spannend. Hoe reageren ze? Wat moet je zeggen? Vaak proberen mensen zichzelf van hun beste kant te laten zien in een poging om aardig gevonden te worden. Of om een goede indruk achter te laten.

Hondenpoep

Een Britse vrouw heeft op het forum Mumsnet onthuld dat de eerste ontmoeting met haar schoonmoeder verschrikkelijk slecht is verlopen.

Vrouw ontmoet schoonmoeder voor het eerst en maakt 4 onvergeeflijke fouten

”Het begon al toen ik binnenkwam. Ik hoefde mijn schoenen niet uit te doen en liep met haar mee door de woonkamer. Helaas had ik niet door dat ik hondenpoep onder mijn schoen had, waardoor ik een heel spoor over haar tapijt achterliet.”

Vreselijke stijl

”Mijn schoonmoeder gaf me een rondleiding door de woning, een bungalow, en vertelde me dat ze net was ingetrokken en nog veel moest veranderen. De smaak van de vorige eigenaren was ‘verschrikkelijk’. Toen ze me de badkamer liet zien zei ik dat het inderdaad lelijk was. Maar die bleek ze dus al gedecoreerd te hebben.”

”Toen we daarna wat gingen drinken, stootte ik per ongeluk een van haar favoriete glazen om. Het glas viel op de grond en brak. Mijn schoonmoeder was niet blij.”

Vierde fout

”Tenslotte heb ik op de een of andere manier de doorspoel-functie van de wc beschadigd. Ik drukte de knop in en de wc bleef maar doorspoelen.”

De vrouw schrijft dat haar vriend haar gerustgesteld heeft door te zeggen dat zijn moeder zijn vorige vriendin ”ook niet mocht”. Ze hoeft zich dus geen zorgen te maken. Maar dat doet ze dus wel. Ze vreest dat de eerste indruk zo slecht is, dat ze haar schoonmoeder niet meer onder ogen kan komen.

Scroll naar boven