Vrouw ontdekt via sporthorloge dat haar man vreemdgaat

Vreemdgaan. Geen ander woord uit het liefdesvocabulaire wordt zo keihard veroordeeld. Toch kan het de beste overkomen. De vrouw in dit artikel kwam er namelijk achter dankzij haar sporthorloge, ook wel bekend als een fitbit.

Via Twitter vertelt de sportjournaliste, Jane Slater, dat ze ooit een fitbit van haar nu ex-vriend kreeg. Haar ex had er ook één en ze waren er zo blij mee dat ze besloten hun apparaten te synchroniseren, zodat ze elkaars progressie konden vergelijken. Als het even wat slechter ging konden ze het gebruiken om elkaar te motiveren.

Via Twitter liet ze het volgende weten:
“Ik vond dat synchroniseren absoluut niet erg… Tot ik plots om 4 uur ’s nachts merkte dat hij niet meer thuis was en zijn activiteitsniveau plots pieken begon te vertonen in onze app”

Al snel had Jane door dat de kans dat het om een middernachtelijke sportsessie ging heel klein was.

Uiteindelijk confronteerde ze haar ex-partner ermee en uiteraard probeerde hij via een smoesje om eronderuit te komen. Hij zei dat hij bij een vriend had geslapen, maar Jane liet weten dat niet te geloven omdat hij heel erg last heeft van smetvrees en daarom amper ergens anders kan slapen.

Uiteindelijk gaf hij toe dat hij was vreemdgegaan!