Vrouw ontdekt verborgen detail op de ruiten 8 kaart waar bijna niemand vanaf weet

Vrouw ontdekt verborgen detail op de ruiten 8 kaart waar niemand vanaf weet

Kaartspellen worden al jarenlang gespeeld. Grote kans dat jij ook een deck thuis hebt liggen. Een vrouw heeft nu echter de ruiten 8 uitgelicht, waar een ‘verborgen detail’ op blijkt te zitten. De ontdekking gaat het hele internet over.

Zoals gezegd is een kaartspel in vrijwel elk gezin aanwezig. Of je ze nu gebruikt om te pokeren, pesten, patience of wat dan ook, iedereen kent wel een spel.

We weten allemaal welke kaarten er zijn, hoe ze eruitzien en wat we ermee moeten doen. Maar hoe vaak heb jij nou echt goed naar de kaarten gekeken?

Verborgen detail

Het antwoord laat zich raden, want vrijwel niemand weet dat er in de ruiten 8 kaart een verborgen detail verstopt zit. Iets dat vrijwel niemand heeft opgemerkt.

Op Twitter heeft iemand met de naam @rainmaker1973 een foto geplaatst van de speelkaart. Hierbij schrijft ze: ”Hoe oud was jij toen je voor het eerst de ”8” in het midden van de ruiten acht opmerkte?”

Bericht gaat viraal!

Hoewel het eigenlijk best wel goed zichtbaar is, schijnen echt maar heel weinig mensen dit detail opgemerkt te hebben. De tweet heeft op het moment van schrijven meer dan 12,9 miljoen weergaven verzameld, meer dan 95.000 likes en honderden comments.

In de comments schrijven veel mensen dat ze het zonder de aanwijzing waarschijnlijk nooit hadden gevonden. Het is dus ook niet gek dat het bericht massaal gedeeld wordt.

Wees eens eerlijk, wist jij dit? We zouden het ontzettend tof vinden als je een reactie achterlaat en dit bericht deelt. Wij zijn benieuwd wie dit detail wel gespot heeft. Voor de mensen die het nog steeds niet hebben gezien, hieronder een erg duidelijk voorbeeld:

Scroll naar boven