Vrouw ontdekt na 4 maanden dat ze de verkeerde hond heeft meegenomen bij trimsalon

Een vrouw heeft op Reddit een nogal opmerkelijk verhaal gedeeld. Volgens haar zelf kwam ze er pas na 4 maanden achter dat ze de verkeerde had meegenomen bij een trimsalon. ”Ik vond al dat hij zich erg raar gedroeg.”

Trimsalon

De vrouw schrijft op het platform dat ze vier maanden met de hond van een wildvreemde heeft doorgebracht. ”Ik bracht mijn hond, een Duitse herder naar de trimsalon. Na de knipbeurt heb ik hem weer opgehaald.”

”Nog voordat ik de deur daar uit liep, vond ik mijn hond zich al vreemd gedragen. Ze was altijd zo vrolijk, maar nu ineens niet meer.”

”Ik dacht dat Emma, de naam van de hond, last had van stress. Ik dacht ze zich eenmaal thuis weer normaal zou gedragen. Maar dat gebeurde niet.”

Vrouw ontdekt na 4 maanden dat ze de verkeerde hond heeft meegenomen bij trimsalon

Herkent niemand

”Het was echt een vreemde hond, een agressief dier. Ze beet zelfs in mijn hand toen ik haar snoepjes gaf en wilde continu aandacht.”

”Emma is gek op mijn broer en mijn ouders, maar ineens wilde ze er niets meer mee te maken hebben. Dat vond ik heel raar.”

”Zeker met mijn vader is Emma helemaal gek. Ze volgt hem overal waar hij gaat en raakt zelfs in paniek wanneer hij er eventjes niet is.”

”Maar met deze hond was het anders. Ze begon zelfs te grommen wanneer hij kwam. Toch had ik nog steeds niet door dat dit mijn hond niet was.”

Telefoontje

Na vier maanden komt er ineens een telefoontje binnen. Het is de trimsalon. Die meldt dat er twee honden door elkaar zijn gehaald.

De vrouw is in shock. ”Vier maanden lang heb ik gezorgd voor een hond die ik Emma noemde. Ze leek precies op mijn hond dus ik zag het helemaal niet. Alleen het gedrag was anders.”

”Ik heb een afspraak gemaakt met de salon, en daar zag ik Emma terug. Degene die voor haar had gezorgd, vertelde dat ze vier maanden lang met een doodsbange hond had gezeten.”

”De hond waar ik voor heb gezorgd, heet eigenlijk Bear. Ik heb mijn lieve Emma nu weer terug, maar ben nog steeds heel erg ontdaan.”

Scroll naar boven