Vrouw ontdekt na 10 maanden huwelijk dat haar echtgenoot geen man is

Vrouw komt na 10 maanden huwelijk achter bizar geheim en wil direct scheiden

Een 22-jarige Indonesische vrouw is er na maar liefst 10! maanden huwelijk achtergekomen dat haar man eigenlijk een vrouw is. Het bedrog kwam naar voren toen de moeder van de vrouw haar ‘schoonzoon’ de opdracht gaf ‘zijn’ kleren uit te trekken.

Gedurende het huwelijk had het koppel samen het bed gedeeld, maar de ‘man’ wilde nooit verdergaan dan het gebruik van zijn handen. Het moest ook in het donker gebeuren.

De vrouw, Nur Aini genaamd, vertelt tegen lokale media dat ze een relatie had als man en vrouw, maar niet wist dat degene met wie ze sliep een vrouw was.

Schadevergoeding

Opmerkelijk is dat de ‘man’ niet alleen over zijn gender loog. Hij beweerde ook een afgestudeerde neurloog te zijn, iets dat ook niet klopte. De vrouw is laaiend en eist een schadevergoeding voor het leed dat haar is aangedaan.

Datingapp

De twee hadden elkaar ontmoet via een datingapp. Kort nadat ze de eerste berichten hadden uitgewisseld, begonnen ze met fysiek daten. Een paar weken later deed de ‘man’ een huwelijksaanzoek, dat geaccepteerd werd. Op 18 februari 2021 stapte het koppel in het huwelijksbootje in Jambi.

Dat was een zogeheten nikah siri alias een geheim huwelijk. Dat was erg slim bedacht van de ‘man’, want daardoor hoefde hij geen identiteitskaart te tonen.

Achterdochtig

Het balletje begon te rollen na 10 maanden huwelijk. Aini’s ouders werden achterdochtig, omdat hun ‘schoonzoon’ nooit iemand van zijn eigen familie had voorgesteld. Bovendien hoefde hij nooit te werken. Wanneer ‘hij’ bij zijn schoonouders bleef slapen, douchte hij met zijn kleren aan.

Toen het de schoonmoeder opviel dat haar schoonzoon grote borsten had, antwoordde hij problemen met hormonen te hebben. Uiteindelijk werd de ‘man’ gedwongen zijn kleren uit te trekken en kwam de aap uit de mouw. De ‘man’ moet nu voor de rechter verschijnen.

Scroll naar boven