Vrouw neemt ontslag voor de bucketlist van haar terminale hond

Een vrouw heeft er alles aan gedaan om de laatste dagen van haar terminaal zieke hond zo gedenkwaardig mogelijk te maken. Hiervoor besloot ze haar baan op te zeggen, en dat alles voor haar labrador Sasha.

Bucketlist

Na 15 geweldige jaren te hebben gehad onthulde Megan Marshall dat Sasha lijdt aan dementie en andere gezondheidsproblemen. Megan heeft besloten haar baan als hondenuitlaatservice in Reading op te zeggen om fulltime voor haar hond te zorgen.

Ze zei hierover: “Ik heb altijd geworsteld met mijn geestelijke gezondheid – ik had een bedrijf waardoor ik mentaal worstelde. Sasha’s gezondheid werd ook steeds slechter. Ik vond het zo moeilijk om met die twee dingen te jongleren, dus ik sloot mijn bedrijf en besloot aan mezelf te werken en haar de tijd te geven die ze nodig heeft, en toen schoot de bucketlist door mijn hoofd.”

Woman quits job to help terminally ill dog fulfill

Ze gaat verder “Ook al heeft ze altijd haar eigen gezondheidsproblemen gehad – waaronder een degeneratieve aandoening die haar achterpoten aantast – is Sasha altijd mijn rots in de branding geweest tijdens mijn eigen gevechten.”

Cognitieve stoornissen

Toen de stoornissen bij haar hond werden vastgesteld, raakte het arme beestje behoorlijk in de war. Ze had ook een escalerend geval van verlatingsangst. Megan besloot een bucketlist samen te stellen die ze samen met haar hond kon gaan afwerken.

De twee vrienden zijn inmiddels al een eind onderweg: een bezoek aan het strand, een ijsje eten uit een ijscowagen, deelnemen aan een hondenshow, genieten van een uitgebreid steakdiner en een verjaardag en logeerpartijtje met haar andere hondjes.

Ook heeft haar hond de kerstman ontmoet, net als een dierentuin, verzorgingstehuis. Ook hebben ze een prachtige hondenfotoshoot gehad met een professionele fotograaf om haar te laten stralen. Tot ons grote verdriet nadert Sasha haar laatste dagen.

Megan sloot haar verhaal af: “Ik weet dat het een grote strijd voor me zal zijn om haar te verliezen, dus het geeft me een beetje het gevoel dat we alles hebben gedaan wat ik kon. Ik weet dat ze zo blij was.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven