Vrouw neemt 23 familieleden mee op blind date, man schrikt zich kapot

Vrouw neemt 23 familieleden mee op blind date

De Chinese Xiao Lui kreeg de schrik van zijn leven toen zijn blind date 23 familieleden bij zich bleek te hebben. De vrouw met wie hij had afgesproken in een restaurant wilde zijn ‘vrijgevigheid’ testen en Lui moest het eten van het complete gezelschap betalen.

Moeder

De moeder van Xiao Lui regelde vorig jaar een blind date voor haar zoon. Lui had nog nooit een meisje gehad en dat was tegen het zere been van zijn verwekster. Die wilde dat hij haast maakte. Omdat dat om de een of andere reden niet lukte, regelde ze het zelf maar.

Vrouw neemt 23 familieleden mee op blind date

Volgens de New York Post had de man vooraf ingestemd met het betalen van de restaurant-rekening. Toen wist hij echter niet dat 23 familieleden van de vrouw mee zouden komen eten. Aan de krant vertelde de vrouw dat ze zijn vrijgevigheid wilde testen, voordat ze een relatie zou overwegen.

2.700 euro

Maar toen de rekening kwam, moest Lui omgerekend 2.700 euro aftikken. Hij was zo boos en geschokt, dat hij meteen wegliep. Zijn date en haar familie hebben de rekening dus zelf moeten betalen.

Achteraf heeft Lui overigens nog geprobeerd om ’te schikken’. Hij bood aan om alsnog zijn eigen eten en dat van zijn date te betalen.

Scroll naar boven